מחפש בעלי 307 עם תקלות.

Almera4Life

New member
לא תצטרך להתאמץ... ../images/Emo8.gif

חבר שלי רכש 307: ידית הילוכים נתקעה, אור רוורס שרוף ומערכת עזר בחניה מושבתת... כל זה ב 2,000 ק"מ בלבד...

חבר שלי קנה אלמרה...

והתקין וישרים מבפנים...
סתאאאאאאאאאם
השדון .... ™TheNightDevil

רן 56

New member
אלמרה יקר ...

יש לך אולי הסבר למה התופעה קורת רק ב 307 ? כמה שלי ידוע (ולא הרבה אומנם) אותו גיר אוטומתי יש גם ב 206 וגם בקסארה (שכמובן עם אותו המנוע). סתם משהו שמציק לי. רן 56 עוד שבוע למנייק קסארה 2.0.

rtwingo

New member
את השיר: Zombie של הקראנבריז מכיר?

"...In Your head, In your head, Zombie a he a he... In your head" (במבטא אירי כבד ומבט רצחני) יש מבין?

rtwingo

New member
ואם יש מישהו שלוקח ללב/שוקל למחוק--

ההודעה איננה מתייחסת לאדם כלשהו לגופו רכושו או העדפותיו, ביזאריות כאשר הינן. הכוונה היא שהרבה מנושא האמינות, הוא עניין פסיכולוגי ודעות קדומות שהשתרשו מתקופות בהן אכן היה לכך צידוק, או סתם מסיפורים ושמועות שהובנו שלא כהלכה. רועי, פוליטיקלי #$*קורקט.

red cars

New member
נכון הרבה נכנסות לטפל במוסך שאני...

בקשר לידית הילוכים מדובר בתיבת פלסטיק ללא חיבור מכני ישיר לגיר . אלא יש תקע שמחובר למעין מחשב הילוכים שמחובר כמובן למחשב מרכזי ,וע"י מדידות חיישנים שונים ושאר ירקות מחליף יחידת המחשב המיוחדת הנ"ל הילוכים. מעבר לכך החלפה הינה פשוטה ולא כמו גיר רגיל. ותתחשב בעובדה שמכוניתו כמו סיטרואן ,רנו,פיז´ו הן מאוד מתקדמות ולכן יש בהם תקלות . כמו כן אלו מחלות ילדות שבהתחלה ישתקלות משונות עד אשר התגברו עליהן בעזרת בעלי מוסכים שנותנים דעתם בנושא ושמעדכים את היבואן שמעדכן את היצרן והוא פועל בדרכים שונות למניעת תקלות עתידיות דומות .

ronenle

New member
307

בבעלותי 307 מזה כ-4 חודשים. הרכב אמין ביותר ללא כל תקלות. אני מכיר 307 נוספת מהמשלוח הראשון (אוגוסט) והיו בה בעיות גיר. בבדיקות שנערכו אצל מוסך היבואן הסתבר שהתקנה לא מקצועית של מערכת אזעקה של "קוברה" גרמה למחשב הרכל להשתולל ולהוציא את הגיר מפעולה. התקלה טופלה תוך 20 דקות עבודה אצל מתקין האזעקה. אני אישית מתנגד לכל התקנה שאינה התקנת יצרן בחו"ל ולכן התקנתי רק דיבורית לרכב ואין לי כל בעיה ברכב. נ.ב. רוב חברות הביטוח אינן מחייבות התקנת אזעקה ברכב. כמו-כן יש לרכב שלט רחוק ששולט על הנעילה וסגירת החלונות כך שהנוחות של השלט נשארת.

למעלה