מחפש בנרות פונט

• פותח הנושא ddf
  • פורסם בתאריך

ddf

New member
מחפש בנרות פונט

ישן שהיה פעם במקינטוש. ךפונט קוראים גרפיטי. והי גם אחד בשם סתם. מישהו מכיר או יודע איפה אפשר למצוא אותם באינטרנט? תודה. (התמכרות לשורות קצרות...) ddf

oren*

New member
הפונט גרפיטי אינו פונט חינמי והוא

שייך למאסטרפונט. נסה לחפש באתרי פונטים חינמיים בעברית פונט דומה לפונטים שאתה מחפש, תמיד תוכל לקנות את המקבילה שלהם לפי.סי באתר של מאסטרפונט. כל הקישורים ועוד ברשימת "קישורי הפורום" בתפריט האפור העליון.

scooby4

New member
לי יש את הפונט הזה!

המלא הוא MFGrafity. אבל... אני מצטער כי אין לי מושג מיפה להוריד אותו כי: 1. האתר שהורדתי אותו ממנו נסגר מזמן. 2. אתר אחר שגם היה בו את הפונט בקובץ של מלא מלא פונטים... - לא יודע מה קרה לאתר או איך קוראים לו... ו-3. אין לי מושג. אם יש לך איזשהו רעיון איך אני יוכל להעביר לך את הפונט... רק תגיד!

חגי דהן

New member
אם הייתם משקיעים קצת כסף בקניית

פונטים, התחום הזה לא היה נראה כמו בית זונות שנשלט על ידי שתי ענקיות המרשות לעצמן למכור כל פונט במאתיים דולר. תשאלו את עצמכם פעם איך הגיוני שמעצב אמריקאי יכול לקנות פונט חוקי ב-15 דולר, ואתם צריכים לשלם פי עשר מזה, רק בגלל כמה אנשים שהחליטו שמגיע להם לקבל הכל חינם. מעצב פונטים ישראלי צריך למכור פונט במחירי יהלומים, בכדי לכסות על ההפסדים שנגרמים מאנשים כמותכם שחושבים שאין גבול לדברים שאפשר להשיג באינטרנט. תלמדו להסתדר עם מה שיש סביב בחינם, במקום לנסות לחטוף מכל הבא ליד ולבקש עוד ועוד.

ddf

New member
תודה לscooby אתה יכול להעביר

לי את הפונט דרך הפורום בבקשה? פשוט תשנה לו את השם לאחד מהיומות של הקבצים שתפוז מרשים להעלות (jpg, gif) ותעלה אותו לפורום ואני כבר ישנה את השם שלו בחזרה אצלי. תודה רבה! כבר חשבתי שהפונט הזה חלף מהעולם. ד.א זה פונט של כתב נכון? כי מצאתי כמה גופנים שגם נקראו גרפיטי אבל הם לא היו מה שהתכוונתי..

שחר .

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif מסכים איתך חלקית

אך האם לדעתך(כם) הציבור המשתמש בפונטים גנובים הוא האשם היחיד? יש עוד כמה צדדים לענין! "אתם צריכים לשלם פי עשר מזה, רק בגלל כמה אנשים שהחליטו שמגיע להם לקבל הכל חינם" כן ?

max2

New member
מצד שני

יש אנשים שלא יכולי לשלם אפילו 15 דולר בישביל שימוש חד פעמי בפונט מסוים

חגי דהן

New member
שלא ישתמשו בו, זו לא חובה

חוסר כסף לא מצדיק גניבה. היה לך כסף לשלם על המחשב? על המקלדת? על המסך מולו אתה יושב? על מדפסת או סורק? או שהורדת את הכל חינם מהאינטרנט?

למעלה