מחפש בנרות!!! לה לה לה

איציקול

New member
מחפש בנרות!!! לה לה לה

שיר, אולי בלי מילים, אני לא בטוח מכיר את כולו אבל מה שמתנגן לי כל הזמן בראש זה קול נשי דק וגבוה שר לה לה לה... אם הייתי יכול הייתי שר (; אני חושב שהוא נוגן באיזשהו סרט לאחרונה בערוץ הסרטים או בפרסומת לסרט, מנגינה איטית ועצובה... אני לא מצליח למצוא אפילו רמז ולא מצליח להיזכר מאיזה סרט או מאיזה פרסומת.. בבקשה!!!! עזרה!!

איציקול

New member
אולי...

ייתכן שהוא של ביורק, רק בגלל שזה דומה לסגנון שלה... אני תקוע כבר יומיים, מזמזם אתו כל הזמן כדי לא לשכוח

איציקול

New member
רמז...?

אף אחד לא יכול אפילו לתת לי כיוון, משהו? קטן??? ממש חשוב לי... משהו מסרט או פרסומת לסרט בשבועות האחרונים בטלויזיה... שיר נוגה, איטי, קול נשי דק שר לה לה לה... (לה לה לה לה לה, לה לה, לה לה) תודה גדולה למי שיעזור...

איציקול

New member
והנה תווים...

מי, פה, סול, פה, מי. מי, רה, פה, מי. ואז זה נהיה בקצת יותר גבוה. זה הקטע שמתנגן לי... בדי פשטות...

anigno

New member
בעיה עם התוים

אם תוכל לכתוב קובץ מידי, לי זה עזר כשחיפשתי שיר ישן ותמי מצאה לי אותו או לפחות תציין אורכים של כל תו ואני אעשה עם זה משהו רוני

anigno

New member
תציין אורכים של התווים

לי זה נשמע כמו קטע ממלחמת העולמות אבל זה לא

איציקול

New member
אורכי תווים.

מי פה סול פה מי מי רה פה מי 1 1 1 1.5 5. 1 1 1 1 אני מקווה שזה ברור מספיק.. פשוט אני לא מומחה משהו לתווים אבל ניסיתי... אולי.. מה שתוכל, אם תרצה שאני אעשה מידי, תגיד איך.. אין בעיה. אני חייב למצוא את זה! תודה מראש

איציקול

New member
תזכור

תזכור גם שזה קטע שירה, לא אינסטרומנטלי... תעזור לי להסביר לך את עניין התוים איכשהו.. אם אתה רוצה עוד תיאור, גם אני אנסה

tamijul

New member
בלאגן...../images/Emo20.gif

מה ש anigno התכוון הוא שתקליט את עצמך בקובץ מידי, תעלה אותו לפה ואנחנו ננסה לזהות את הקובץ.. אחרת, זה פשוט בלתי אפשרי. עוד משהו...נסה לא לזייף
תמי.

GT3000

New member
תבדוק אם זה אולי

Rosemary´s Baby Lullaby נראה לי אתה מתכוון לזה

איציקול

New member
תודה!!!

אחי, שיחקת אותה! תודה! תודה! תודה! תודה! זה זה.......!!! עכשיו רק אני צריך למצוא את הגרסה הנכונה עם הבחורה ששרה... אבל בכל-מקרה תודה!! i owe you

איציקול

New member
ו...

מצטער.. שכחתי להודות גם ל-anigno על הניסיון.. וגם לתמי.. וזהו.. תנסו את השיר!

למעלה