מחפש בנרות את המערכון

ramipo

New member
מחפש בנרות את המערכון

של "כותב הבקשות" אבל בגירסא האורגינלית ולא חידוש..... למי יש? "כ"ב באלול תשכ"ז" קחחחחחחחצצצ... "אז אתה הכית את הבת שלך אהה? בושה וכלימה!!!! אני יכה אותה?! ילדה חלשה כ"כ נחמדה כ"כ....... אני סך הכול באתי בבית...לא רצתה לתת לי להיכנס..

D o r o t h y

New member
נורא קשה למצוא גרסאות מקוריות

צריך לחפש מי שיש לו תקליטים ולהקליט. כל מה שמופיע בגרסאות דיגיטליות, אלו גרסאות חדשות ומחודשות שהוקלטו במיוחד. אם יש לך קשרים בקול ישראל, יתכן ששם אפשר למצוא למרות שגם שהם משמיעים את המערכונים הם בד"כ ישימו גרסאות חדשות גם אם הן פחות טובות. (וככה יובלנקו מכיר ציטוטים שונים מאלו שאני מכירה.. פער הדורות)

החתולית

New member
יכול להיות שיש לי אצל אבא שלי

אבל בשביל זה אני צריכה לנסוע לירושלים.

ramipo

New member
אז תביא את הקלטת

למיפגש במוצ"ש אדון יובננקו?! "אתה מיזרחי מהירקות"? "אני מיזרחי מהפירות והירקות"

Yuvalenko

New member
אני של סמוכה עליה השלום..

אני אשתדל להביא את כל הארסנל שלי, בהנחה שניתן לשמוע בו משו, ובהנחה שיש לכם שם רדיו טייפ! ואגב, פעם הבאה יש לשרשר להודעה המתאימה

Yuvalenko

New member
סליחה סליחה סליחה../images/Emo70.gif

אני לא יודע לגבי מה את מתכוונת, אבל בכותב הבקשות לדוגמא, אני מכיר את הגירסה המקורית, הראשונה שהוקלטה לרדיו, ויש לי אותה על קלטת אודיו (קצת מאובקת, מודה). פער הדורות פה הוא כנראה לטובתי

D o r o t h y

New member
ווקשה ווקשה ווקשה

מותק, אתה מצדי יכול לקבל את פער הדורות לטובתך לצמיתות.

Yuvalenko

New member
בקצב הזה עד יום שבת

אני כבר אצטרך למצוא מציבה.... מכירים אולי במקרה חנות שמוכרים בה מצבות?

D o r o t h y

New member
תשאל את ההוא

שאבא שלו נהיה ילד (יש להם שמות במערכון הזה?) מ"חכם מיימון רוכב שנית" פולי הרי אומר לו שם - תבוא אלינו לעסק תבחר לך מה שתרצה חופשי חופשי חכם מיימון עונה לו - תודה רבה... מה אתם מוכרים? ופולי עונה - מצבות

Yuvalenko

New member
../images/Emo45.gif פגעת בול

ב"פרק" הראשון אגב יש להם שמות כמובן - בן פורת פוחצ'בסקי.. יפה יימח שמו..

shellyland

New member
בנרות אני לא יודעת,

אבל אם תדליק איזה אור קטן אולי תוכל למצוא פה ושם עוד מערכונים כמו.....

למעלה