מחפש בחורה מחפש בחורה לקשר אינטימי
Y yaniv launer New member 13/3/01 #7 (()) אני מבית שאן באיזה קשר את מעוניינת?ספרי לי קצת יותר על עצמך!
Y yoli New member 13/3/01 #8 **** אני מעוניינת בקשר רגיל, לא ררק מיני, לא רק דיבורים, משהו יפה תקשורתי, רציני..(מה שיהיה יהיה ) אני לומדת אומנות... וזהו.. ואתה??
**** אני מעוניינת בקשר רגיל, לא ררק מיני, לא רק דיבורים, משהו יפה תקשורתי, רציני..(מה שיהיה יהיה ) אני לומדת אומנות... וזהו.. ואתה??
Y yaniv launer New member 13/3/01 #9 @ /// אני חייל קרבי מעוניין גם בקשר לא רק מיני.אני עוסק באומנות הצילום ואם את יכולה ספרי לי איך את נראית.
@ /// אני חייל קרבי מעוניין גם בקשר לא רק מיני.אני עוסק באומנות הצילום ואם את יכולה ספרי לי איך את נראית.
Y yoli New member 13/3/01 #10 #### 1.68 גובהה עיניים חום- בלילה קצת יותר ירוק, שער קצר (לא קצר קצר) וזהו בערך... יש לך פאלפון או טלפון או אימייל משהו אז אתה מוזמן להשאיר ואיך אתה נראה?
#### 1.68 גובהה עיניים חום- בלילה קצת יותר ירוק, שער קצר (לא קצר קצר) וזהו בערך... יש לך פאלפון או טלפון או אימייל משהו אז אתה מוזמן להשאיר ואיך אתה נראה?
W want to meet New member 15/3/01 #12 רוצה להכיר אותך גם. היי גם אני מהצפון,בן 19 וגם אני כמו כל היתר מעוניין להכיר אותך אז לבנתיים אם את מעוניינת הנה האימייל שלי: [email protected] נ.ב.אני די קרוב לרגבה. יום טוב
רוצה להכיר אותך גם. היי גם אני מהצפון,בן 19 וגם אני כמו כל היתר מעוניין להכיר אותך אז לבנתיים אם את מעוניינת הנה האימייל שלי: [email protected] נ.ב.אני די קרוב לרגבה. יום טוב
Y yoli New member 15/3/01 #13 ????? קיבלת הודעה או משהו האתר לא עובד פה בכול אופן תשאיר הודעה אם בא לך