מחפש בחורה נועזת

Zion moshe

New member
אם את רוצה

את נישמעת מאוכזבת כי נדהר עליך או נקפיץ אותך על המקפצה

b a b y s

New member
אני מאוכזבת כי רמת

העוקצנות שלך לא עוברת את זאת של הדושבשנית המצויה...... משעמם לי הדיון הדיון הזה.....

b a b y s

New member
אני לא יודעת מה קורה עם ביבי

בייבי (ככה מאייתים נכון) מאוד רוצה סקס היא רק לא מבינה מה הקשר אלייך.....

b a b y s

New member
התכוונת היא בוחרת להיות תינוקת

ככה זה פותר אותה מעונשם של שכמותך..... לא?

מורי83

New member
היא מגיבה

כי זה רק גורר תגובות, והיא אוהבת תגובות, כי היא אישה. אוף, למה למדתי סוציולוגיה. אוף.

b a b y s

New member
באמת למה?

ואם אני מגיבה כי אני אישה ואוהבת תגובות למה הוא לא מפסיק להגיב?

Zion moshe

New member
כי זה כיף

וגם מאתגר כול אחד תשאל את בייביס היא יודעת שזה אתגר אותה

מורי83

New member
הוא..

לא מפסיק להגיב כי הוא חושב שבכך שהוא יגיב לך, זה יגרום לך לרצות קשר כלשהו איתו, נכון, זה לא יקרה כי הרמת שהוא מפגין בכושר הדיבור והעניין שהוא מציג ב"קטילות" שלכם לא משווה אלייך, לכן אין לו יותר מדי סיכוי, לפי רמות המידה שאת חושבת שלמישהי שיכול להיות סיכוי איתך, צריך שיהיו לו. בואנה אני מזיין ת'שכל כשאני עייף.. צריך קפה דחוף.

b a b y s

New member
קבל ../images/Emo96.gif

עכשיו תתאושש ואני מחכה לתשובה ברורה יותר...

מורי83

New member
טוב אז ככה,

רק שתדעי אני עכשיו עברתי לשני מצבים חדשים, מצב קפוצ'ינו חם עם קצת חלב מוקצף ומצב הודעה גדולה ולא כזאת מהירה קטנה. אז ככה, הסיבה שאת מגיבה, זה כי את אוהבת לראות אנשים מגיבים לך, ואת מחפש בין התגובות, את מי שמצליח להגיב הכי בעוקצניות קרובה לזאת שאת מציגה, ואז אתם נסנכים למין "תחרות" כזאת שבה אין מנצח, אבל את מחליטה לפי היכולות שלו להגיב לעקיצות שלך, האם הוא בכלל שווה את הזמן שלך או לא. הסיבה שהוא מגיב, זה כי את בחורה וזה זיון בפוטנציה. רק מה, האינטיליגנטים שמזיינים דרך שיחות עוקצניות, יודעים שזה מצריך רמת זיון שכל מינימלית בשביל לגרום לך לרצות להתעניין יותר במה שלבן אדם יש לומר, מאשר סתם להגיב להודעות שלך. אז, אה, זהו. מממ.. קפה טוב..

Zion moshe

New member
גבר כימעט נכון

רק שזה זייון וירטואלי ולא מוחשי . אבל אם אנו מכירים אולי לא היה עקיצות אלה צחוקים

למעלה