מחפש בחורה נועזת למיפגש חם ולוהט של שיכרון חושים
מ מבקש רצינית31 New member 15/1/06 #3 חחחח.... תתעורר, אחי... אף בחורה לא תענה לך ... בטח שלא ככה... זה כמו שתכנס לפורום הזה ותראה כותרת: "מחפשת גבר שיחיזיק אותי כלכלית..." או "מחפשת גבר לקשר כלכלי בלבד" כלום האם היית בכלל טורח להשיב לאותה הודעה????
חחחח.... תתעורר, אחי... אף בחורה לא תענה לך ... בטח שלא ככה... זה כמו שתכנס לפורום הזה ותראה כותרת: "מחפשת גבר שיחיזיק אותי כלכלית..." או "מחפשת גבר לקשר כלכלי בלבד" כלום האם היית בכלל טורח להשיב לאותה הודעה????
מ מבקש רצינית31 New member 15/1/06 #7 בהצלחה אחי... אבל באמת לא כדי לבאס אותך.. זה לא עובד.. אני גם לא זיינתי למעלה משנה (וגם העתיד לא נראה ורוד -- תרתי משמע ) אבל ז ו לא השיטה!
בהצלחה אחי... אבל באמת לא כדי לבאס אותך.. זה לא עובד.. אני גם לא זיינתי למעלה משנה (וגם העתיד לא נראה ורוד -- תרתי משמע ) אבל ז ו לא השיטה!
B b a b y s New member 15/1/06 #4 מילא שיכרון חושים אבל אני כל כך קרה שאפילו התנור חימום מתכסה בשמיכה כשהוא רואה אותי.... חבל, אני אף פעם לא עומדת בדרישות
מילא שיכרון חושים אבל אני כל כך קרה שאפילו התנור חימום מתכסה בשמיכה כשהוא רואה אותי.... חבל, אני אף פעם לא עומדת בדרישות
B b a b y s New member 15/1/06 #13 באמצ צריך לתרגם לך למה הוא התכוון? חוץ מזה בשביל תפוס אותי תצטרך ממש להתאמץ... אני רצה נורא מהר.......
באמצ צריך לתרגם לך למה הוא התכוון? חוץ מזה בשביל תפוס אותי תצטרך ממש להתאמץ... אני רצה נורא מהר.......
D dmt4me New member 15/1/06 #17 אחי.. עם הגישה הזאת,תשיג פה איזו סבתא פולניה עם שומה עסיסית ושעירה על התחת..בעע (בחברות)
B b a b y s New member 15/1/06 #23 לרכוב זה אחלה אבל אני באמת נראית לך סוס?!?! ובקשר ללדהור, אני אשמח מאוד אם תדהר לך מפה הרחק הרחק לעבר האופק....
לרכוב זה אחלה אבל אני באמת נראית לך סוס?!?! ובקשר ללדהור, אני אשמח מאוד אם תדהר לך מפה הרחק הרחק לעבר האופק....