מחפש בוקסרית גזעית

reebak

New member
מחפש בוקסרית גזעית

מחפש לאמץ בוקסרית גזעית בלבד עד גיל 4 שנים ולא מעוקרת 050-533300

champ

New member
אם באמת היית מתכוון לאמץ....

לא היית מתעקש על "גזעית בלבד"... מה רע ב"סתם" כלב מעורב??? ולא מעוקרת?!? אתה בטח חושב להפוך אותה לעסק פרטי..... לידיעתך: יש מספיק כלבים בעולם שמחפשים בית חם..... ולא צריך להוסיף..... אני חושב שקצת טעית בפורום... Champ

בקי@

New member
סליחה צ´מפ אבל....

אינני חושבת שאתה הוא זה שמחליט על מטרת הפורום,שם הפורום הוא ´פורום חיות מחמד´-גם גזעיות וגם מעורבות,גם מעוקרות וגם לא! אייני רוצה להכנס לריב של גזעים ומעורבים כי כל אחד שרוצה לאמץ או לקנות כלב יכול לעשות מה שהוא רוצה כל אחד והכלב שהוא רוצה אינני באה לריב אתך או לגרום לריב בפורום אבל אינני חושבת שאתה יכול להגיד לאנשים אם הם יכולים להיות פה או שהם ´טעו´ בפורום...

shanty.G

New member
הי צ´אמפ, ושלום ריבק,

צ´אמפ, הוא לא טעה בפורום, הוא פשוט יקבל תגובות קצת שונות ממה שהוא ציפה. ואליך ריבק- רובנו באמת איננו תומכים בהמשך עידוד פיצוץ האוכלוסין הפוקד את כלבי וחתולי ישראל. אנחנו, אני, בעד עיקור וסירוס באופן גורף. כל גור חדש- גזעי או לא, מצמצם את סיכיו של גור אחר, חסר בית המסתובב ברחוב, או נמצא במכלאה עירונית או באחת העמותות.

**לילך**

New member
היי ריבק ,אני מסכימה עם כולם כלומר

הפורום הזה זה פורום פתוח לכולם !!! כל מגדל חיות מחמד יתקבל פה בברכה וכל אחד זכאי לבטא את דעותיו שקשורות לגידול חיות מחמד ולכן יתכן שיהיו אנשים עם דעות שונות בקשר לקניה או אימוץ חיות מחמד. מה שכן פרסום מודעות מסחריות - כלומר של עסקאות מכירה לא יתקבל בפורום . ועכשיו הדעה האישית הפרטית שלי: לי קצת קשה להבין מדוע יש אנשים שלא מוכנים לשקול את האפשרות לאמץ חיות מחמד מקסימות שנמצאות בעמותות ובמכלאות ,חלקן בעלות גנים של חיות גזעיות , משום שהסיכוי שיורדמו למוות או ימסרו לניסויים גדול מאד במידה ולא ימצאו בתים מאמצים.

champ

New member
הודעה ../images/Emo124.gif

מודה שטעיתי ומבקש
פשוט, ביקרתי היום בצער בעלי חיים בב"ש וראיתי כל כך הרבה כלבים חמודים שפשוט "מתים" למצוא
חם וכשחזרתי ראיתי את המודעה הזאת של ריבק.... ואתם יכולים להבין מה הרגשתי.... בכל אופן, לא התכוונתי שההודעה שלי תצא כזאת "חריפה"
ואני נורא מעריך אנשים שאוהבים חיות
והלוואי והיו עוד הרבה כמותם... אבל אני לא פה כדי לתקן את העולם
ומאמין בחופש הביטוי וכפי שאמרה כבר לילך: "כל אחד זכאי לבטא את דעותיו לגבי בעלי חיים" Champ

shanty.G

New member
איך אומרים? החיפזון מהשטן,

ולכן - גם נפלה טעות, וגם לא הושלם המשפט. כוונתי היתה כמובן- כל גור חדש- גיזעי או לא, מצמצם את סיכויו של בע"ח אחר, חסר בית המסתובב ברחוב, או נמצא במכלאה עירונית או באחת העמותות- למצוא בית חם. עיקור וסירוס- (כן, גם של בע"ח גיזעיים), יעזור לאוכלוסיית הכלבים והחתולים בארץ, המושמדים בהמוניהם מדי שנה. ריבק- למה לא לאמץ כלב/ה מעורב/ת? האהבה שתקבל אינה משתווה לשום דבר אחר בעולם, וגם תזכה לעשות מעשה טוב וחשוב מאין כמותו

suzi55

New member
לריבק, לי יש גורת יורקשייר טרייר...

והיא כלבה גזעית, אך אני חייבת לציין שקיבלתי אותה מקרובי משפחה רחוקים ואם לא הייתי מקבלת אותה הייתי מאמצת כלב ולא מחפשת כלב גיזעי. אני מתה על היורקשיירית שלי אך הייתי מתה על כל כלב באותה מידה ובאמת בתור המלצה חמה, ישנם כלבים מקסימים שמחפשים בית חם וכאשר אני אעבור לגור לבד אאמץ לי עוד כלב או כלבה ואם תהיה לי חצר, אאמץ אפילו יותר אך אני באמת ממליצה בחום לעזור לכלבים המסכנים שמחכים למצוא בית חם. חברה הכי טובה שלי אימצה גורה מכלביה, והיא פשוט כלבה מקסימה ביותר. אני יודעת שאולי בגלל שיש לי גורת יורקשייר טרייר גזעית אז זה נשמע רע, אבל באמת, ומכל הלב, אם לא הייתי מקבלת אותה (בתור מתנה) לא הייתי מחפשת והייתי מאמצת גור. כל זאת כמובן בגדר המלצה וכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה אך באמת צריך לחשוב על הגורים המסכנים. אני גם מתנדבת באחת העמותות, שלא אציין את שמה כאן בפורום ואני מתנדבת גם בימי אימוץ ואני חייבת לציין שיש גורים מקסימים והלוואי והייתי יכולה כרגע לקחת עוד גור. סוזי.

בקי@

New member
הגיע הזמן להציג גם את הצד השני...

מתברר (למרות שכבר די ידעתי את זה) שאינני חושבת כמרבית האנשים בפורום פה... ריבק בא הנה אחרי שהוא כבר החליט מה הוא רוצה,הוא לא ביקש עצה מה לקחת ואינני חושבת שאתם יכולים גם לכפות זאת עליו כאשר אתם אומרים כלבים מסכנים וגורים מסכנים ומתוקים גם אם זה נכון ןגם אם לא! דעתי בנושא שכל אחד לוקח כלב לפי צרכיו,יש חסרונות ויתרוונת גם לכלבים גזעיים וגם לכלבים לא גזעיים יש אנשים שמעדיפים ללכת על ´בטוח´ כאשר הם יודעים את אילן היוחסין ואת מחלות משפחת הכלב בעבר ויש אנשים שיעדיפו ללכת על משהו חדש ו´להציל´ כלב, יש אנשים שאוהבים להציג בתערוכות ויש אנשים שדברים מסוג זה בכלל לא מענינים אותם! הכי חשוב שלא משנה אם זה כלב גזעי או כלב מעורב זה שריבק באמת יאהב אותו מכל הלב לא שמנה מה הכלב. ושוב,מטרתי היא לא לעורר ריבים ואני מבקשת שתקחו את הכל בפרופורציה.

למעלה