מחפש בולים

מחפש בולים

אולי מישהו יכול לעזור לי במציאת הבאים: -בול יום השואה - דיפלומטים חסידי אומות העולם (אם אפשר אז גליון) 1998 - "450 שנה להולדתו של סרוואנטס" 1997 -"סופרים עבריים בדורות האחרונים" - גליון - 1996 -"יצחק רבין" 1998 -"ספרי ילדים" 1995 - סדרה של 3 בולים -"חוזה שלום ישראל-ירדן" 1994 -"אנטואן דה סנט-אכזיפרי" 1995 -"200 שנה למהפיכה הצרפתית" - גליון מזרכת - 1989 בעדיפות ראשונה אני מחפש אותם ללא חותמת ועם שובל. יש לי להחליף בתמורה שטרות, מטבעות ובולים. בעדיפות שלישית אם מישהו יודע אם ניתן להשיג אותם בחנויות בולים ומה יהיו המחירים גם כן אודה לו מאוד. תודה מראש על העזרה

תמיר1991

New member
בטח שניתן להשיגם בחנויות!

המחירים הם ממחירו גלעדי, שחנויות בולים מוכרים בערך בפי 2 ממנו. אני ממליץ מאוד מאוד על בולי דיזנגוף בדיזנגוף סנטר, ת"א. והמחירים (לפי המחירון, ולא בחנות!@): סרוונטס 6.5 ש"ח סופרים 12.5 ש"ח רבין 11 ש"ח ספרי ילדים 10.5 ש"ח אכזיפרי 12.50 ש"ח מהפכה צרפתית 24 ש"ח שלום וחסידי אומות העולם לא מופיעים במחירון שאצלי (הוא בתוך קטלוג נומיסמטיקה), מצטער. אם תכפיל הכל ב- 2, כולל גיליון חסידי אומות העולם, אז יש לך פה הוצאה של יותר מ- 200 ש"ח... תמיר.

האם אלו פריטים שהחנויות מחזיקים

באופן שוטף או שצריך לעשות הזמנה מיוחדת?

רוזן71

New member
על בולים ומחירים....

בס"ד. לדרוש על בולים פי 2 ממחירון גלעדי זה לדעתי מחיר מופקע. גם אם הסוחר ימכור במחיר המחירון של גלעדי עדיין הוא ירויח יותר מ-100%. מי שמתכנן קניה של כמה מאות שקלים, ויודיע לסוחר מראש שהוא משלם 80% ממחירון גלעדי, מעטים הסוחרים (אם בכלל) שיסרבו לו. אצל אספנים אפשר לרכוש בקלות עודפים ב-50% ממחירון גלעדי. רוזן.

עדיין צריך עזרה

אז הסיפור הוא ככה, אני מחפש בולים עבור מישהי שאני מנסה לגרום לה להתחיל לאסוף בולים. לכן בחרתי מספר בולים וגליונות אשר מתאימים לתחום ההתעניינות שלה וגם נראה יפה מבחינה ויזואלית. אז אם למישהו יש את הבולים והגליונות שרשמתי בשרשור למעלה אני אשמח לשמוע. כמו כן אם למישהו בפורום יש גליונות או קונטרסים אחרים בכל נושא שהוא אשמח אם יכתוב לי אילו (לא צריך לצרף תמונה, יש לי קטלוג). תודה מראש, רוני.

רוזן71

New member
רוני שלום.

בס"ד אם אתה מעוניין יש לי את כל הגיליונות והקונטרסים מ-49'(תבול) ועד 1991. רוזן.

i love usa

New member
אממ..עכשיו שמתי לב שהוא לא ממש חדש

פנה אלי לאיסיקיו:176019295

למעלה