מחפש בובות "פוליטיות"

ishayu

New member
מחפש בובות "פוליטיות"

שלום לכולם, אני לא קשור לתחביב האספנות שלכם, אלא לתחביב הצילום. ואני זקוק לעזרתכם במציאת בובות של מנהיגים פוליטיים כגון: בוש, פרס ,עאראפת,הנסיך צ'ארלס, ביבי, אריק שרון, שיראק וכו'. חיפשתי בחנויות בסנטר- אבל לא מצאתי למרות שכולם ניסו מאוד לעזור. בסוף מחוץ לסנטר הגעתי ל"קומיקס וירקות" בקינג ג'ורג', ושם בחור נחמד בשם יובל אמר לי שאתם היחידים שהוא מכיר שיכולים לעזור לי למצוא את הבובות הנ"ל. אגב רצוי שהבובות לא תהיינה מחומרים מבריקים- אבל אם אין ברירה "נאכל" גם את זה. סליחה על האורך של הבקשה ומקווה שיצא מזה משהו..
תודה אורי

Scum Bunny

New member
סורי

כלומר, ברור שקיימות כאלה. בזמן מלחמת המפרץ נמכרה בהצלחה בארה"ב דמות מרשימה של בוש בחליפת טייס מלאה, וזכרוני המעורפל מציע גם שממש פעם נמכר איזה ספר על בן גוריון עם בובה קטנה שלו. אבל כרגע אני לא מכיר שום קו צעצועים של דמויות פוליטיות, בטח לא כאלה שנמכרים בארץ. הפתרון הכי טוב שאני יכול להציע לך זה כרגיל חיפוש באינטרנט. פשוט על Ebay, וחפש צעצועים בדמות דמויות פוליטיות ידועות כמו בוש או בין לאדן. תהיה מוכן לשלם. זה עשוי להיות לא זול.

ishayu

New member
בובות פוליטיות

תודה לך על התגובה אני עדיין ממתין למישהו אולי "יותר אופטימי?"
ברור שאני אחרוש את האינטרנט- אבל אני עדיין מקווה לאיזה "קיצור -דרך"... תודה אורי

למעלה