מחפש בואה bcc... לא משנה מין או מחיר... רק שתיהיה יותר מ-1.40 ס"מ בהירה יחסית ועם הרבה אדום....
K kingsnake New member 17/11/05 #1 מחפש בואה bcc... לא משנה מין או מחיר... רק שתיהיה יותר מ-1.40 ס"מ בהירה יחסית ועם הרבה אדום....
N nevs New member 17/11/05 #2 שמועות הגיעו לאוזני שהגיעו bcc בייבים לבית החיות, לא היכנס לוויכוח בנושא אבל זה מה ששמעתי שווה ליצור קשר.
שמועות הגיעו לאוזני שהגיעו bcc בייבים לבית החיות, לא היכנס לוויכוח בנושא אבל זה מה ששמעתי שווה ליצור קשר.
K kingsnake New member 17/11/05 #3 כנראה שהשמועות שלך ישנות אחי... הייתי בבית החיות לא יאומן כמה מהר הם נמכרות.... אולי יש להם עוד כמה אני מחר יראה...
כנראה שהשמועות שלך ישנות אחי... הייתי בבית החיות לא יאומן כמה מהר הם נמכרות.... אולי יש להם עוד כמה אני מחר יראה...
N nevs New member 18/11/05 #4 ישנות?! ואללה באמת מצטער... אין לי מושג לגבי מה נמכר ומה לא, כל מה שידוע לי זה שהגיעו במשלוח האחרון בואות bcc לבית החיות. אם נמכרו נמכרו, חייב להודות שלא מוצא בהם שום עניין מיוחד.
ישנות?! ואללה באמת מצטער... אין לי מושג לגבי מה נמכר ומה לא, כל מה שידוע לי זה שהגיעו במשלוח האחרון בואות bcc לבית החיות. אם נמכרו נמכרו, חייב להודות שלא מוצא בהם שום עניין מיוחד.
A altid New member 18/11/05 #5 אני לא יודע אם הן BCC אבלח אני יודע שנכון לעכשיו הן מסרבות לאכול ולכן הן כרגע לא למכירהההה ביררתי ואמרו שאולי בעוד שבועיים רק ימכרו אותן תלוי אם הן יאכלו
אני לא יודע אם הן BCC אבלח אני יודע שנכון לעכשיו הן מסרבות לאכול ולכן הן כרגע לא למכירהההה ביררתי ואמרו שאולי בעוד שבועיים רק ימכרו אותן תלוי אם הן יאכלו