מחפש את החברה.

chancet

New member
מחפש את החברה.

אני רוצה להפתיע את חברה שלי היא כרגע משרתת באוגדת עזה או בבסיס "אורים" שזה בערך אותו הדבר הבסיס אמור להיות ליד קיבוץ מסויים אולי מישהו בהודעה פרטית יכול לתת לי פרטים איך אני מגיע לשם (חס וחלילה לא לפרוץ את הבטחון מידע הצהלי) תודה מראש. אני פשוט רוצה להכיע אליה לבסיס בלי שהיא תדע שאני בא. ואני רוצה להפתיע אותה אז אני לא רוצה לשאול אותה את פרטי ההגעה. שוב תודה לעונים.

chancet

New member
אף אחד לא אמר את זה.

אבל בשביל להגיע לשג. צריך לדעת איפה הוא. אני יודע שזה ליד קיבוץ אורים. אבל אני כרגע נמצא בדמנרק ואני רוצה להפתיע את חברה שלי שעדיין בצבא בזה שאני מגיע אליה לבסיס. עכשיו לרגע לא אמרתי שאני מצפה שיתנו לי להכנס אבל זה לא ימנע ממני לפחות לנסות להגיע אליה.

NamelessGirl

New member
אתה חמוד:)

אולי תשאל את ההורים שלה, ותגיד להם שלא יגידו לה, שאתה רוצה להפתיע אותה..

IrIsH BaBe

New member
מי זאת חברה שלך?

אני שירתתי באוגדת עזה זה פשוט חור!!

Osirus

New member
אורים נמצא (הפתעה) ליד קיבוץ אורים

אם אתה מגיע צומת אשקלון, אתה צריך ליסוע לכיוון שדרות על כביש 4, אתה עובר את שדרות מדרום/מערב, ממשיך על הכביש שהופך להיות כביש 232, ממשיך איתו דרומה, מצד ימין שלך עזה, מצד שמאל כל מיני קיבוצים קטנים, אתה ממשיך עד לצומת סעד - שם אתה ממשיך דרומה (שמאלה ואז ימינה), ממשיך עוד כמה קילומטרים דרומה עד שאתה מגיע לצומת רעים, שם אתה לקוח שמאלה, בערך אז אתה אמור לראות מולך צלחות לווין ענקיות (אל תגלה לאף אחד), בסופו של דבר אתה צריך להגיע קרוב אליהם, אז אם אתה מתרחק אז אתה כנראה לא בכיוון הנכון. לקחת שמאלה בצומת רעים ועכשיו אתה צריך לנוסע ישר (דרום מזרח) על לצומת אורים (יש שם תחנת דלק), אתה לוקח ימינה בצומת לכיוון הקיבוץ, ואז נוסע 200 מ' ולוקח שמאלה לכיוון הבסיס (ימינה זה הקיבוץ). נוסע 500 מ' ומגיע לעיגול תנועה, מדרום זה הבסיס עם הצלחות לוויין - שם אין לך מה לעשות, מצפון זה האוגדה. בטח גם יש כל מיני שלטים מעצבנים. ממליץ לך לדבר עם המפקד שלה או מישהו באוגדה כדי שיתנו לך להיכנס, אחרת סתם יעקבו אותך בש.ג. http://www.mapa.co.il/general/searchresult_locked.asp?CurrMapTab=4&CurrHeaderTab=2&SourcePoint=%F6%E5%EE%FA+%E0%F9%F7%EC%E5%EF&DestinationPoint=%E0%E5%F8%E9%ED

למעלה