מחפש את האחד...

ספר ריק

New member
מחפש את האחד...

שאותו אוהב בצורה כל כך מוחלטת. אלמד לאהוב כל פגם ופגם שבו, פיזי ונפשי, בהיותו מרכיב שלו, חלק ממנו, עצמו ובשרו של אותו אדם שיהיה לי יקר כל כך. איתו אחלום את חלומותיי, איתו אגשימם. איתו אגיע ליעדים ואכבוש מטרות. איתו אבכה ברגעים הקשים, ואיתו אשמח עד השמיים ברגעי האושר. איתו אבנה, אשבר, אמעד ואקום. איתו אתהה בנוגע לכל, איתו אחפש את התשובות לשאלות, ואיתו אגיע להשלמה שלא לכל תשובה, שלא את הכל נבין. אני אהיה אוזן קשבת לבעיותיו, והוא לשלי. צרותיו תהיינה צרותיי, וצרותיי צרותיו. אותו אריח, אטעם, אשמח, אחזה ואחוש בכל צעד ושעל בחיי. הוא ידע את הכל עליי, ואני אדע לגביו. איתו אוהב את החיים נואשות, ואיתו אשנא אותם עד כאב. יחד נתרגש, נתלהב ויחד נשתעמם, נתאכזב. יחד נחקור את העולם, זה את זה, נלמד להבין טוב יותר מי אנחנו. איתו אתבגר, איתו אזדקן ואיתו אמות. יחד נשנה את העולם. הנשמות שלנו יתמזגו לאחת, דרכינו תתאחדנה, כוחותינו יתלכדו כיסופינו יחברו. נשלים זה את זה. כל כולנו נהפוך לאישות אחת, בלתי ניתנת להפרדה. נאהב זה את זה יותר משאוהבים אנחנו את עצמנו, איש איש. נחיה כאילו כל רגע הוא רגענו האחרון יחד, ובו זמנית נחיה כאילו נועדנו לחיות יחד לנצח נצחים.

ספר ריק

New member
*תיקון קל: אותו אריח, אטעם, *אשמע* (ולא אשמח)

שבוע טוב!

טיףטף2

New member
השיר שצירפת

מזכיר לי את גיל 14 15 שבדיוק בגילאים האלו הייתי שקוע במשבר נפשי עמוק עקב הנטיה. מאז אני לא מסוגל לשמוע את השיר הזה.אתה מאמין?

טיףטף2

New member
אני מקנא בבחור שיצא איתך

הוא בהחלט יהיה בר מזל
הייתי חייב לציין זאת!

ספר ריק

New member
אתה חמוד אתה ../images/Emo13.gif

אני לא בטוח מה גורם לך לומר את זה, לפעמים במציאות הזוגיות פחות מושלמת ממה שמתכננים, אם לגבי זה אתה מתכוון. בכל מקרה אני חושב שגם בן זוגך הוא אדם בר מזל.

טיףטף2

New member
קראתי את השיר שהעלת לעיל

וכל כך התרגשתי. וממה שיצא לי להכיר אותך. אתה אדם באמת מיוחד במינו.אין לי ספק שבן זוגך יהיה בר מזל. ומי יודע אולי דווקא תמצא את זיווגך האמתי עם ברת מזל בע"ה. העיקר שתהיו שמחים(מרגיש שיצאתי כמו איזה אמא
) אם לבן זוגי יהיה סבלנות ואדישות הוא לחלוטין יהיה בר מזל
אני אדם הכי חסר סבלנות והכי לחוץ שאתה יכול לדמיין.

ספר ריק

New member
תודה לך

אף אחד לא מושלם..אני בטוח שמעבר לחוסר הסבלנות יש לך גם הרבה תכונות חיוביות. גם אני מקווה שאמצא בן/בת זוג שאהיה מאושר איתו/ה.

וואוו ריגשת ....

מה גם שהשיר הזה מעביר בי צמרמורות מטורפות בכל פעם שאני שומע אותו כי הוא מזכיר לי תקופה שאהבתי מישהו ... ועכשיו כבר לא ...

ספר ריק

New member
/tapuzforum/images/Emo13.gif

זה באמת שיר עוצמתי..לא פלא שלהרבה מאיתנו הוא מסמל משהו.

frankie246

New member
וואוו! הבן זוג האידיאלי!

הלוואי וגם אני הייתי מוצא אחד כזה. דרך אגב, זה אחד השירים!!

frankie246

New member
קארמה? מה זה?

ואיזו אהבה אתה מרעיף עליי
אתה ממש מזכיר לי את הכלב של השכנים, כל פעם שהוא רואה אותי חוזר הביתה הוא מתאבד בקפיצה מהחומה הגבוהה ומתנפל עליי בליקוקים. (מצטער אם פגעתי, אבל כלבים זה בערך החיים שלי. הם באמת הוכיחו את עצמם כיצור נאמן וכחבר טוב) חזרתי, תשוש כוחות, עושה את דרכי בחזרה למעלה.

חחח איזה שרוטטט ../images/Emo13.gif

לא שמת לב .. רד כמה שרשורים למטה ותראה שרשמתי "הלוווו ?? זה רק אני או שגם אתם שמתם לב שפרנקי נעלם" ... הקטע הוא שפרסמנו שנינו את ההודעה בדיוק באותו הרגע .. 01:04 .. בווול באותו זמן ... מגניב לא ?

leopold5

New member
מקווה שתמצא ../images/Emo13.gif

כמובן, בכל מערכת יחסים יש גם הרבה פרוזה ולא רק פואטיקה, אבל לא נראה לי שאתה משלה את עצמך

למעלה