למקרה שאתה צריך יש לי קסטה רגילה ולא וידאו. באמת היה ארוויזיון יפה, אם תשיג אשמח להקליט אותה גם כן. אני לא אשכח שעלינו לשכנים לראות את זה כי להם היתה טלוויזיה צבעונית. בדיוק בתקופה הזו הן רק התחילו.
לגבי הקלטת שלך, אשמח מאוד מאוד ! לקבל פרטים. האם זה סך השירים שהיו בתקליט? זא: האם יש רק 17 ? ואם אשיג את הוידאו, אשמח להעתיק לך. אני חושב לפנות לרשות השידור, השידור שלנו (IBA). אבי.
הקשבתי עכשיו לכל הקלטת והיא מכילה 18 שירים. לצערי אני ממש לא יודע את השמות של השירים. אפשר אולי לנחש לפי הפזמונים, אבל בכל מקרה לאיזו ארץ שייך כל אחד אני בטוח לא יכול להגיד. דרך אגב השיר הללויה אצלי הוא בגרסה האנגלית משום מה. בכל מקרה יש שם כמה שירים פשוט מדהימים, איזה תענוג! יש לך כבר את השירים או שאתה צריך אותם?
נכון, השירים מדהימים בשנה ההיא... נראה שיש לך את הקלטת עם אותם השירים שלי יש בתקליט לכן, אני כמובן אסתפק בתקליט שלי. אגב, אם יש לך תקליטים באותו הנושא, אנא כתוב תשובה. כמו כן, מחפש את מייק בראנט, יש לך? שלך.
שאלת אם יש רק 17 ואצלי יש 18, אם חסר לך שיר אני יכול להפוך אותו ל-MP3 ולשלוח לך. לצערי אין לי עוד שום דבר בנושא ולא מייק בראנט. ואל תשכח אם אתה משיג וידאו אני כאן. תודה ירון