מחפש את אבי

DRORKL

New member
מחפש את אבי

אני מישראל מחפש את אבי שלאחרונה ידוע לי שהתגורר בעיר קלן.שמו מייק נבון.מוקר בעיר,אם יש למישהו מידע כול שהו אנא ממכםאפשר להודיע לי דרך האתר. תודה דרור

DRORKL

New member
מחפש את אבי

תודה לך חלב מוקצף,ניסיתי,אבל הוא לא מופיע שם.אם יש לך אפשרות אולי לבדוק בקהילה היהודית בקלן.תודה מראש דרור.

stevie1

New member
אנשים!!

כמה פעמים צריך להגיד לכם על השטות של הקהילה?? אין חייה כזאת!! אין איזה משרד שיושב בו מישהו שעונה לשאילתות

לא, אבל הקהילה מכירה כל יהודי/

ישראלי שמשתקע בארצם, אפילו אם אין לו קשר ישיר עם הקהילה, אני הייתי מציע לך דווקא לבדוק אצל הישראלים שם.. יש סיכוי גבוה שיתנו לך תשובות

een ogenblik

New member
מאיפה זה הגיע?

לקהילה יהודית יש מושג על ישראלי שהשתקע שם אך ורק אם הוא נרשם ומשתתף באופן פעיל בארועי הקהילה. לא לקהילה היהודית בבריסל, ולא לקהילה היהודית באנטוורפן, ולא לשום קהילה יהודית אחרת, אין מושג שאני והאיש נמצאים כאן. ואני משוכנעת שבלובן יש ישראלים רק שאנו לא יודעים עליהם, והם לא יודעים עלינו.

מי שנובר מספיק מוצא תשובות

ויש לו סיכוי דיי גבוה למצוא אותו, סה"כ הישראלים מכירים אחד את השני, ואם לו הם אז חברים של חברים..

een ogenblik

New member
אולי, אבל

המשפט "הקהילה מכירה כל יהודי/ישראלי שמשתקע בארצם, אפילו אם אין לו קשר ישיר עם הקהילה" אינו נכון.

stevie1

New member
צר לי לסתור אותך תומר

אבל אף אחד מה"קהילה" כאן לא יודע או מזיז לו עצם היותי כאן

ובכל מקרה...

צר לי לאכזב אותך, אבל מנסיון שלי עם אבות שנעלמים מעצמם, אני יכולה להעיד שאם אבא רוצה שימצאו אותו - הוא מראה סימנים כאלה... הנסיון שלי גם אומר, שאם הם לא מראים סימנים כאלה - חבל על המאמץ... +++++++ ולוקחת הכל בחזרה במידה ומדובר באדם שנעדר, ואז, אולי הדרך הטובה ביותר היא לפנות לשגרירות הישראלית, בהנחה שמדובר באזרח ישראלי.

למעלה