מחפש אנטי וירוס ו-Firewall

קישוא

New member
מחפש אנטי וירוס ו-Firewall

מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Proffesional חיבור לאינטרנט: ADSL WOW (בזק בין לאומי) חצי מגה (נראה לי). מעבד: Intel Celleron 400MHz זיכרון: 256MB של RAM אני ממש מתחיל, המליצו לי על Zone Alerm, אבל כל שניה קופצת לי הודעה של YES ו-NO ואני לא יודע מה לענות, האינטרנט מתנתק לי... ניסיתי להוריד מדף הקישורים מדריך בעברית לתוכנה, הסתבכתי בחיבור הקבצים.
 
אפשרות טובה להתחיל בה

אם אתה מחפש אנטיוירוס, ומוכן לשלם מעט במקום להעתיק, אוכל להמליץ על EZ-Antivirus המיוצר כמיזם של חברת Computer Associates. נכון שלא הרבה מכירים את התוכנה הזו, אבל זה בעיקר בגלל שהחברה הזו לא מוכרת מוצרי תוכנה למשתמש הביתי אלא בעיקר לשוק השרתים הגדולים. מי שמנהל רשת בחברה רצינית עם 500 מחשבים ומעלה בטוח שמכיר אותה. אתר הבית: www.my-etrust.com ואפשר לקנות רק את האנטיוירוס, לא חייבים את כל החבילה. המחיר פחות מחצי ממחיר אנטיוירוסים אחרים. מנסיון אישי התוכנה עובדת היטב גם על 98 וגם על XP. לגבי ZoneAlarm , יש לי מדריך כתוב בעברית לגרסה החופשית, אבל אי אפשר לצרף לכאן קבצים גדולים מ 250 ק"ב. נסה להתמודד עם העזרה הפנימית באנגלית.
 
והמשך לתשובה הקודמת

כעת שמתי לב להיכן לוקח אותך הקישור של המדריך בעברית. לך בבקה לאתר הזה שבקישור, כנס לפורום תמיכה ותשאיר שם בקשה למדריך בעברית. אכין לך שם גם קובץ batch קטן שיחבר לך אוטומטית את הקבצים לקובץ DOC אחד רגיל.
 
למעלה