מחפש איש/אשת מקצוע...

Tom Aras

New member
מחפש איש/אשת מקצוע...

שלום, אני בן 18. בשנה האחרונה חוויתי משבר שאני מנסה לצאת ממנו... המח שלי עסוק כל היום במחשבות וניתקתי את עצמי לחלוטין מקשר עם אנשים. אני מנסה לשקם את עצמי ולחזור ליצור קשרים עם אנשים. האם יש אדם שיכול לעזור לי לתקשר שוב עם אנשים בלי פחד ושנאה עצמית? יש כזה מקצוע? אולי סוג של קואוצ'ר? יש בי חרדה חברתית וקשה לי ליצור שוב קשרים. זה קשור בכך שברגע שיש בי אינטרקציה עם אדם אני מתרחק אוטומטית, אפילו אינטרקציה קטנה כמו שאני עובר ליד מישהו ברחוב. אני גר באיזור השרון, אם מישהו יודע על כזה מקצוע אשמח שיצור איתי קשר.

Tom Aras

New member
מוסיף משהו קטן

הבטחון העצמי שלי ברצפה, לפעמים שאני חוזר הבייתה מבחוץ קשה לי להוריד את הנעליים כי אני רוצה להרגיש מחובר ועם בטחון. יש בי את כל החרדות האפשריות נראה לי: חרדת נטישה, חרדה חברתית וחרדה כללית. אני כבר לא שומר על היגיינה, בשירותים אני מתבייש אפילו להוציא את הפיפי. יש לדעתכם כדורים או משהו שיכול לחזק את הבטחון העצמי? אני נמצא בטיפול נגד חרדות אבל זה רק מתחיל, והימים עוברים וכל שנייה נראית לי איטית ולא עוברת. אני רק רוצה שיעבור היום ויגיע הטיפול (הוא היום בערב למזלי).

yonadavg

New member
טיפול נגד חרדות

כתבת כי אתה נמצא בטיפול נגד חרדות. למה הכוונה? אצל איזה מטפל (לא פרסונלאית, אלא מקצועית)?.

yonadavg

New member
טיפול בצמחי מרפא

אני לא יכול לומר לך אם זה עובד. זה לא התחום שלי ואני לא רוצה לפסול באופן גורף. ישנן בעיות שכן נמצא להן פתרון ברפואה האלטרנטיבית. הבעיה עם התחום הזה, שהוא לא נמצא תחת פיקוח ועל כן חשוב לבדוק ביתר דיקדוק ממי אתה מקבל את הטיפול. כדאי שבשלב ראשון תגיע לפגישה עם פסיכיאטר או פסיכולוג קליני שיוכל לאבחן את הבעיה איתה אתה מתמודד לאחר שיבחן את אופי החרדות והמחשבות אשר מעסיקות אותך. האם הרשימה עליה הצהרת (חרדת נטישה, חרדה חברתית וחרדה כללית) מקורה באבחון עצמי או שניתנה לך על ידי מישהו חיצוני?

Tom Aras

New member
חח בדיוק היום נפגשתי עם פסיכולוגית קלינית

(אני ממש קורא מחשבות פה בפורום
) המטפל הסיני הוא בדוק עם בערך 1000 קבלות על הקיר ככה שאני סומך עליו. הרשימה שכתבתי עליה של החרדות היא באבחון שלי, מי עוד יכול לאבחן? יש אנשים מאבחנים חרדות במיוחד? בכל מקרה אני בטוח בכל הרשימות שלי... גם בלי מאבחן.

yonadavg

New member
../images/Emo13.gif

מן הסתם ברור לך שלא מספר התעודות על הקיר הוא הקובע
השאלה ממי הן. כפי שכתבתי לך, מי שיכול לתת את האבחנה הוא פסיכיאטר או פסיכולוג קליני. אם נפגשת עם פסיכולוגית היום, היא בוודאי תוכל לתת לך אבחנה.

גרא.

New member
Tom Aras,על פי תאור הקשיים שלך,יתכן ואתה סובל

מ-OCD (מחשבות כפיתיות טורדניות).לכן כדאי תחילה שתפגש עם פסיכולוג המתמחה בגישה קוגניטיבית התנהגותית. תוכל לפנות לקופת החולים שלך,ולבקש פסיכולוגים שבהסדר איתה.כלומר,פסיכולוגים שהקופה משתתפת בעלות של כ-50% מעלות שעת טיפול בין 30-60 טיפולים.

Tom Aras

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

הייתי צריך שם להפרעה הזאת. אפילו שישנתי היום חשבתי בלי הפסקה. אני לא נותן לעצמי רגע מנוחה. אני אחפש מטפלת מתאימה.

למעלה