מחפש אישה לסטוץ

דובי חן

New member
שלום לך אישה יקרה,

אני גבר בן 35, נשוי עם ילדים מאיזור ירושלים.
חרדי.
מחפש להכיר אישה, לדבר לשתף, ואם נחמד גם להתקדם.
חשוב לי למצוא אישה פנויה - לא נשואה, וטהורה, והכי דיסקרטית!

יש לי אישה טובה, ואני אוהב אותה, ולא רוצה שהיא תפגע מקשר נוסף, לכן אני רוצה דיסקרטיות מוחלטת.

ניתן לפנות אליי בפרטי או במייל

in bal1

Well-known member
שלום לך אישה יקרה,

אני גבר בן 35, נשוי עם ילדים מאיזור ירושלים.
חרדי.
מחפש להכיר אישה, לדבר לשתף, ואם נחמד גם להתקדם.
חשוב לי למצוא אישה פנויה - לא נשואה, וטהורה, והכי דיסקרטית!

יש לי אישה טובה, ואני אוהב אותה, ולא רוצה שהיא תפגע מקשר נוסף, לכן אני רוצה דיסקרטיות מוחלטת.

ניתן לפנות אליי בפרטי או במייל
הי. בוא אתן לך עצה קטנה ברשותך.אף פעם אל תתחיל בפניה כזו לנשים בפרט אם הן רווקות.הרי מה אשה רווקה רוצה? למצוא זוגיות נכון?
ואתה הרי לא יכול לספק את זה.אבל אם תכתוב מחפש אשה לדבר איתה שיחת נפש אולי יהיה שיתוף פעולה.ישר הלכת על דיסקרטיות איזו הרגשה אתה נותן לה?
מציעה שתתחיל לאט.היא לא צריכה לדעת מההתחלה שאתה חותר ל....

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
הי. בוא אתן לך עצה קטנה ברשותך.אף פעם אל תתחיל בפניה כזו לנשים בפרט אם הן רווקות.הרי מה אשה רווקה רוצה? למצוא זוגיות נכון?
ואתה הרי לא יכול לספק את זה.אבל אם תכתוב מחפש אשה לדבר איתה שיחת נפש אולי יהיה שיתוף פעולה.ישר הלכת על דיסקרטיות איזו הרגשה אתה נותן לה?
מציעה שתתחיל לאט.היא לא צריכה לדעת מההתחלה שאתה חותר ל....
אני חולקת על דבריך משום שהוא גבר נשוי ומלכתחילה נדרשת פה דסקרטיות ,וכל אישה (במיוחד פנויה)ברת דעת מבינה שקשר כזה חותר בסופו של דבר לסקס,לא?ומי שתפנה אליו זו רק אישה שמחפשת בדיוק מה שהוא מחפש אחרת היא לא תפנה אליו,וזו דעתי.

מת לחיות..

Active member
אתה באמת ביקשת עכשיו שאשה 'פנויה' תטבול בשבילך במקווה? היא צריכה גם להגיע עם כיסוי ראש?

דובי חן

New member
אני אדם חרדי, וכבר ככה אני לא מרגיש שלם עם עצמי לחפש סטוצים.
כמה שפחות עבירות...
אני מאמין שאחרי היכרות ראשונית, שנעים ביחד ויש כימיה, לטבול במקוה לא יהיה קשה.

Gu987

Well-known member
בתור חילוני אני שואל באמת ברצינות: עבירת ניאוף היא לא חמורה הרבה יותר מעבירת הטומאה שמצריכה טבילה?
זה לא כמו לאכול חזיר, אבל להקפיד לא לבשל אותו בחמאה?

דובי חן

New member
ממש לא.
לידיעתך, אין שום איסור לגבר לקיים יחסי אישות עם אישה פנויה שהיא טהורה.
מבחינה מוסרית זה אסור, אך הילכתית אין בעיה להיות עם אישה נוספת.

אישה נשואה - מותרת לבעלה בלבד.

רוצה להנות מכל העולמות...

מ ש ה 53

Well-known member
ממש לא.
לידיעתך, אין שום איסור לגבר לקיים יחסי אישות עם אישה פנויה שהיא טהורה.
מבחינה מוסרית זה אסור, אך הילכתית אין בעיה להיות עם אישה נוספת.

אישה נשואה - מותרת לבעלה בלבד.

רוצה להנות מכל העולמות...
יכול להיות שמבחינת הלכתית וכד'... אבל רגע. מה זה חוסר האיזון הזה? לך כגבר נשוי מותר לחפש אישה פנויה וטהורה, אבל לאשת איש שמחפש הרפתקה שכזו, אסור לשהות עם גבר אחר? ואין הדבר אומר מאום לגבי דרכי ומחשבותיי, אבל באמת שאני חייב להבין את הראש הזה שלכם... רק בגלל שאין איסור בכתובים, הכל מותר?

דובי חן

New member
יכול להיות שמבחינת הלכתית וכד'... אבל רגע. מה זה חוסר האיזון הזה? לך כגבר נשוי מותר לחפש אישה פנויה וטהורה, אבל לאשת איש שמחפש הרפתקה שכזו, אסור לשהות עם גבר אחר? ואין הדבר אומר מאום לגבי דרכי ומחשבותיי, אבל באמת שאני חייב להבין את הראש הזה שלכם... רק בגלל שאין איסור בכתובים, הכל מותר?
אתה שואל שאלה טובה.
העולם שלנו הוא לא שיוויוני.
מבחינה דתית, לאדם מותר להנשא למספר נשים.
לאישה מותר להנשא לגבר יחיד.

בשנים האחרונות הרבים ראו לנכון (מהרבה סיבות) ואסרו להנשא לנשים נוספות. אלא אם כן במקרים מיוחדים וחריגים שנותנים היתר.

מבחינה מוסרית זה נקרא "נוול ברשות התורה" כלומר יכול גבר בן 50 נשוי עם ילדים, שמתגרש מאשתו ומתחתן עם בחורה בת 20, הכל כדת וכדין.
אך ההתנהגות שלו מחפירה מבחינה מוסרית.

ואכן, גם אני ציינתי שאני לא שלם עם זה, מעולם לא עשיתי את זה, רוצה לנסות.
הרהורים ומחשבות מתישות אותי...

מ ש ה 53

Well-known member
אתה שואל שאלה טובה.
העולם שלנו הוא לא שיוויוני.
מבחינה דתית, לאדם מותר להנשא למספר נשים.
לאישה מותר להנשא לגבר יחיד.

בשנים האחרונות הרבים ראו לנכון (מהרבה סיבות) ואסרו להנשא לנשים נוספות. אלא אם כן במקרים מיוחדים וחריגים שנותנים היתר.

מבחינה מוסרית זה נקרא "נוול ברשות התורה" כלומר יכול גבר בן 50 נשוי עם ילדים, שמתגרש מאשתו ומתחתן עם בחורה בת 20, הכל כדת וכדין.
אך ההתנהגות שלו מחפירה מבחינה מוסרית.

ואכן, גם אני ציינתי שאני לא שלם עם זה, מעולם לא עשיתי את זה, רוצה לנסות.
הרהורים ומחשבות מתישות אותי...
קודם כל, בוא ונגיד שבאיזושהי צורה גם אני "הייתי בסרט הזה". הייתי נשוי ואשתי סירבה לקבל גט. אז הדיינים החליטו שאוכל לשאת אישה על פניה. נכון. זה כרוך בתהליך לא פשוט שבו ניתן פסק דין, הרב הראשי הספרדי אמור לאשר את פסק הדין, ואז 100 רבנים צריכים לחתום על פסק הדין שאושר ע"י הרב הראשי הספרדי. ולמה הספרדי? כי בני העדה הספרדית לא היו כפופים לחרם דרבנו גרשום.

ואגב, יש לזה גם פתרון יותר "אנושי" אבל אתה כמי שאתה, לא תסכים לקבל אותו.
זוגות שונים מגיעים להסכמה, שהם יקיימו מערכת של נישואין פתוחים; כלומר: לבעל מותר לבגוד אבל במקביל, גם לאישה מותר.
אבל אתה כאדם חרדי, לא תסכים למצב כזה, למרות שגם הדיינים אומרים, שאם האישה בוגדת ובעלה מקבל את זה בהסכמה, זה "תקין".

דובי חן

New member
בקיצור נהיה פה דיון הלכתי או פילוסופי או שוויוני.

יש כאן נשים שמעוניינות לנסות קשר חדש?
על הסטוץ אני מוכן לוותר, נתחיל לדבר ונראה האם מתקדמים...

בא לך שיחת נפש?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בקיצור נהיה פה דיון הלכתי או פילוסופי או שוויוני.

יש כאן נשים שמעוניינות לנסות קשר חדש?
על הסטוץ אני מוכן לוותר, נתחיל לדבר ונראה האם מתקדמים...

בא לך שיחת נפש?
הורידו לך את הרוח מהמפרשים?😜אל ייאוש,אם תתמיד תמצא.

למעלה