מחפש אטם לשירותי JABSCO

JustSailing

New member
מחפש אטם לשירותי JABSCO

אהלן,

לאחרונה השירותים הפסיקו לשאוב מים ביעילות ולאחר בירורים הבנתי כי מדובר באטם הנקרא TOP VALVE GASKET כפי שניתן לראות בקישור המצורף.
המחיר שלו בחו"ל הינו זוטות (9$), היכן אוכל לרכוש אותו בארץ?
מדובר במספר סידורי 29042-0000

תודה רבה

סוניה

New member
יש לקנות סט שיפוץ

וכדאי להחליף את כל הסט - לא רק את האטם הזה.
יש אצל פישלס.

zina71955

New member
אתה נמצא במרכז אז פישלס בחיפה לא כל כך

מתאים. אני מניח שיש סט אטמים וחלקי גומי בחנויות לציוד ימי, יקר. יותר זול ובטוח שתמצא בסוכנות ג'בסקו באזור תל אביב.
פעם הם היו ביציאה לכביש 1 , אולי עברו, תברר בגוגל. מכל מקום כאשר הסט בידך, כמו שכתבה סוניה, כדאי להחליף את כל
החלקים. ישנם חלקים (לא אטמים) שמושפעים מהמלח וקוטרם משתנה לרעה וגם אטמי המשאבה בעייתיים.
כדאי איפוא לקנות 2 סטים. ו - על מנת שהעתיד של המשאבה הזו יהיה טוב יותר, אני מציע לך, שפעם בחודש תכניס לאסלה
מעט שמן מנוע ותשאב. זה יעשה לבריקציה בכל המערכת ויוסיף לה חיים.

nautidim

New member
סט שיפוץ

כך בחשבון שסט עולה כמאת כמו שירותים חדשים.

zina71955

New member
מה זה סט שיפוץ? עניין של הגדרה

כאן מדובר בסט של אטמים וחלקי הגומי, וזה ממש לא עולה כמעט כמו כל המערכת.

dt64

New member
החלפה של משאבה שלמה

במקום את סט ההחלפה ב 300 ש"ח בארץ, ניתן לקנות באי ביי את כל המשאבה בכ 400 ש"ח כולל משלוח. חוסך את הצורך להתעסק בכל מה שבפנים.... גם זה שווה משהו...

gb228

Active member
נראה לי שכדאי גם וגם

משאבה שלמה כדי להחליף מהר בלי צורך להתעסק, וסט שיפוץ כשיש זמן לטפל במשאבה המפורקת.
למיטב זכרוני הבדל המחיר בינהם לא קטן (לא חוכמה להשוות מחיר סט בארץ למחיר משאבה בחו"ל - צריך לתמחר את שניהם על אותו בסיס)

zina71955

New member
רצוי מאוד , לדעתי, לדעת לטפל במשאבת השירותים

על כל חלקיה. מי ש"מתעצל" ומחליף את כל המשאבה עלול להתקשות לדעת לטפל בה לפרטיה כאשר אין אפשרות למצוא משאבה. ונכון אמר gb228 ההשוואה צריכה להיות לגבי אותו מקור קניה. ו - כיום כאשר אפשרויות הקנייה באיטרנט מאפשרות מחיר הוגן ואספקה מהירה ממש אין צורך לקנות חלקים סטנדרטיים בחנויות לציוד ימי בארץ. לפני זמן מה הייתי צריך להחליף דיאפרגמה של משאבת בילג' ידנית. אין בנמצא בארץ. הציעו לי להחליף את כל המשאבה - כ 800 ש"ח. מספק בחו"ל קיבלתי בתוך 10 ימים את החלק ב 100 ש"ח.

nautidim

New member
עלות סט גומיות

בדקתי לפני מספר חודשים סט כזה עולה מעל 280ש"ח.

sheyd

New member
מגיע לארץ עוד שבועיים

למי שמעוניין.

עבור פיצ׳יפקעס וחלפים שעלות ההובלה הורגת את החסכון, והמחיר בארץ מרגיז.

בפרטי אמסור את כתובתי בארה״ב.

למעלה