מחפש אופנוע בחיפה

gklemperer

New member
מחפש אופנוע בחיפה

שלום לכולם, אני מחפש אופנוע לשימוש אישי בעיר חיפה המטרות 1. נסיעה יום יומית לעבודה 2. טיולים בסופי שבוע איזה אופנוע מומלץ?

MAX D

New member
250 סמ"ק ומעלה

פרוייד ושד' הציונות זה סיוט עם פחות. עכשיו השאלה- אופנוע או קטנוע?

MAX D

New member
אז יש לך כמה כיוונים:

GN - חלש יחסית אבל חביב מאוד, זול לאחזקה ואמין. GZ- אותו הדבר רק חדש יותר. DR350 - שטח, קל וזול לאחזקה DRZ400- יותר חזק יותר חדש ועדיין קל וזול לאחזקה. הכל כמובן יחסי.

gklemperer

New member
אופנוע בחיפה

כמה צריך לעלות 400 DRZ שנת 2000 למשל? מה מחיר הרישוי השנתי? מה מחיר הביטוח הצפוי?

MAX D

New member
כנס למחירון מוטו

ותבדוק בקשר למחיר, בזמן האחרון הוא יורד (שים לב לשירשור אטרף על המחירון
). ביטוח? האים הביטוח יהיה לכל נהג/נהג יחיד/מעל גיל מסויים? רישוי- וואללה לא זוכר

MAX D

New member
אותו מנוע של ה- GN250

TU250, DR250 רק בשינוי צורה חיצונית

tygger

New member
גיל בוקר טוב. ../images/Emo13.gif

טוב לראותך פה. ד"ש לבן. מהו הכיוון של האופנוע? דו"ש, כביש? מעל 500? אישית לא הייתי הולך על 250 למינהם. צר לי, אבל המנועים לא מספיק מודרניים לטעמי ואינם עומדים היום אפילו עם הקטנועים המגודלים שמספקים נוחות טובה יותר לטעמי. אם הרישיון אינו מוגבל אז הייתי חושב על מספר כלים אפשריים. DR650 אם הכיוון הוא דו"ש או איזה XT 500 או 600. אם זה אופנוע על בסיס כבישי, אז יש מספר אופציות מאוד נחמדות. השאלה היא רק התקציב.

gklemperer

New member
הי טייגר - מה העניינים?

מבין שאתה מתחתן בקרוב - מתי? אין לי תקציב עדיין - אני מנסה לברר מה הסכום הנכון להקציב לעסק הזה. למעשה אני זקוק לכלי רכב לנסיעה מהבית למת"מ וחזרה. אני לא מעוניין להתפרע בהיבט הכספי. לפי הכוון שלך אתה מעדיף מנוע מכובד יותר. מה אתה ממליץ?

tygger

New member
../images/Emo13.gif סליחה על התשובה המאוחרת,

סידורים לקראת התאריך... אני חשבתי על דו"ש שיעזור לך לחזור לתלם בצורה נינוחה וגם יספק לך נוחות מופלגת בכבישים ה"נפלאים" של ארצנו הקטנטונת. לידך גרים להם מספר אופנוענים, אחד מהם רוכב על אופנוע שאני אישית אמליץ לך בחום. XF650. מנוע של DR650, נוחות רכיבה ולפי הבעלים הוא די מאוהב באופנוע. אפשר גם להבין אותו מדוע. המנוע יותר ממספק בעליות של פרויד וגם מספק בלימת מנוע טובה מספיק. מחיר הקניה של האופנוע אינו גבוה כל כך לשנתונים טובים ורובים ללא "עבר פלילי" מיותר. דבר שהייתי מחשיב בתור יתרון. חיסרון מעט היא יכולת השטח של הכלי, שהיא אם לומר במילים עדינות אינה מן הטובות ביותר, אבל בתור אופנוע לטיולים ושבילים מדי פעם הוא אחד הכלים המושלמים לעניין. כמו כן, אם אני זוכר נכונה, אז הכיוון שלך הוא אופנוע כביש יותר, ולכן האופנוע לא נופל ברמתו מהאחרים בעניין. אולי לא מהיר באותה הרמה ואינו מספק כמו ארבע צילינדרים, אבל בהחלט מסוגל לשייט גם בטיולים במהירות גבוהה יותר מהתנועה, וזה הרי פרט חשוב. אם מדובר באופנוע כביש נטו, אז כיוון החשיבה משתנה טיפה. האופנוע צריך להיות נוח בתנועה עירונית והתשובה לרוב האולטימטבית תהיה קטנוע,א-ב-ל אינני מאמין כי הדבר יספק אותך לטיולי סופ"ש וגם לחוויה של רכיבה על האופנוע. אגב, הסיבה לנפח מנוע גדול יותר הוא די פשוט. היצע האופנועים בקטגוריות הקטנות אינו רב, וגם המצאי הקיים הוא מספר כלים שלא ממש יספקו אותך לעליה בפרויד או לחזרה לאוכף לאחר עבר עם אופנוע. קיים גם חשש כי תמצא את עצמך מהר מאוד מרגיש חוסר בכוח באופנוע. חוץ מזה שאני חושב שבמעמדינו ניתן לנהל את הדבר בשיחה, או כמו שאומרים אצלנו, קבל מסר.

למעלה