מחפש אומנות לחימה...

מחפש אומנות לחימה...

משהו נחמד שלא דורש השקעה... שילמד את זה שיתחיל איתי לא להתעסק איתי שוב... וגם שיהיה יעיל מול גדולים ממני בכוח ובמשקל. תודה.

pzirpim

New member
שלום לך אחד נחמד,

אני די מכיר חיות (בעיקר ציפורים). חיה כמו שאתה מחפש לדעתי אין. בברכה מחויכת.

Nonamco

New member
אולי תקח קורס בהגנה עצמית...המשך.

זו לא בדיוק אומנות לחימה כמו שורין-ריו למשל או קראטה. אבל יש שם את העקרונות שאכן קיימים גם באומניות לחימה שילמדו אותך להגן על עצמך בצורה יעילה. אני לא יודע בדיוק איפה, אבל אני יודע שיש מקומות שבהם אפשר לקחת קורס של כמה שיעורים של הגנה עצמית.

NomadSoul

New member
הערה לגבי "שורין ריו או קראטה"

שורין ריו זה קראטה. שורין ריו הוא אחד מעשרות סגנונות שונים של קראטה.

נוספרטו

New member
יש הרבה

תראה, אל תחפש משהו קל בשביל התחלה, כי אין כזה דבר גם יעיל וגם קל... אבל זה שזה לא קל לא אומר בהכרך שזה קשה! שאל את החברים שלך אם הם מתאמנים במשהו ולך איתם, יהיה הרבה יותר קל לעבוד מול מישהו שאתה בוטח בו וכיף לך איתו. אני אולי ישמע מכור, אבל אני מאוד אוהב את האומנות בה אני מתאמן (נינג'יצו) וממליץ עליה בחום. נ.ב, מה זה ההערות המפגרות האלא שם למעלה? אנשים, הבן אדם שאל שאלה לגיטימית!

ethanguy

New member
חחחח

משהו שלא צורך השקעה ? והופך אותך ללוחם שיכול להביס כל אחד בקלות ? אם היה כזה דבר מזמן הינו לומדים אותה אמנות לחימה!. אין מה לעשות צריך להשקיע באמנות לחימה - אם אתה רוצה משהו שלא צריך השקעה בבית ולזה אתה מתכוון אז תצתרף למכון איגרוף הזמן שמתאמנים במכון אצמו מספיק בכדי ללמוד להגן על אצמך.

ethanguy

New member
חחח

משהו שלא צורך השקעה ? והופך אותך ללוחם שיכול להביס כל אחד בקלות ? אם היה כזה דבר מזמן הינו לומדים אותה אמנות לחימה!. אין מה לעשות צריך להשקיע באמנות לחימה - אם אתה רוצה משהו שלא צריך השקעה בבית ולזה אתה מתכוון אז תצתרף למכון איגרוף הזמן שמתאמנים במכון אצמו מספיק בכדי ללמוד להגן על אצמך.

לולא

New member
המלצה

באומניות לחימה אין משהוא קליל לך תראה תחשוב ואז עם יש בעיות להחליט תחזור ונדבר

ethanguy

New member
מכוני איגרוף

לא דורשים להתאמן בבית כי הם יודעים שלא לכל אחד יש ציוד בבית או פרטנר או זירה. הם מתאמנים די הרבה זמן במכון לא שעה - שעתיים כמו רוב החוגים

frodo1

New member
אין כזה דבר אומנות לחימה שלא דורשת

השקעה. אם אין השקעה, לא תצליח להגן על עצמך. אם תחליט להשקיע, אני ממליץ על נין-ג'יטסו, אבל אם לא תשקיע בזה, לא תגיע רחוק.

Hwoarang

New member
טוב יש לי משו בדיוק בשבילך

אוקיי אז אתה רוצה משו שלא דורש הרבה השקעה, שילמד אחרים לא להתעסק איתך, וגם שיפעל נגד גדולים ממך בכוח ומשקל....ההצעה שלי גם לא תעלה לך הרבה כסף... אח גדול יש לך? אם כן פשוט תגיד לו להרוג את מי שמתחיל איתך...תשחד אותו בכמה צעצועים או כסף תאמין לי זה עובד אם אין לך אחד מוכרים כאלה במבצע ב"דו-קרב". תהנה

מממ... יש לי../images/Emo70.gif

תפסיק מעכשיו לצחצח שיניים. מי שמתעסק איתך - תנשוף עליו.

למעלה