מחפש אהבה

מחפש אהבה

אני מחפש אהבה. מחפש ומחפש ומחפש ולא מוצא. זו לא מודעת היכרות, אני יודע שזו לא מטרת הפורום. זו מודעה אכזבה. נואשתי מהקהילה הזו. כשאני נכנס לצ´ט (עד שכבר שכנעו אותי), ישר שואלים אותי שם מה אורך הזין שלי. כשאני נמצא במועדון, כולם שם נמרחים אחד על השני ואותי אישית זה מגעיל. לפעמים אני חושב שאני לא רוצה להיות חלק מהקהילה הזו. אני דו מיני ועדיין חוקר ובודק - והקהילה הזו רק מרחיקה אותי ממנה. חבל. אני חושב שהייתי יכול לתרום לה קצת.
עצוב לי.

לירונר

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל ברוך הבא
בוא, תצטרף אלינו, שתה
חם... ועכשיו יהיה אפשר להתחיל לדבר בנחת. יקירי, כולם מחפשים אהבה, ורוצים להיות נאהבים, השאלה היא איפה מחפשים את האהבה, ואיפה מוצאים... אבל זה לא נגמר פה - אולי חשבת על זה שמישהו אחר מחפש
אז אתה צריך לדעת גם איפה להמצא. וביננו - בצ´אט ומועדונים לא כל כך קל למצוא אהבה. הרוב שם (בלי להכליל) מחפשים סטוצים וזיונים על ימין ועל שמאל.

LeeCooper69

New member
אז ככה....

אם לא היה עכשיו 41 וחצי בבוקר הייתי עונה לך. מכיוון שהמצב הוא לא כזה כל מה שאני אגיד לך זה ברוכים הבאים +
ושאר ירקות... בקיצור, אתה מוזמן לשלוח לי ICQ ל170600744 או מייל/מסנג´ר ל[email protected] ואני כבר אגיד לך שם או אפילו כאן ביום אחר. אז אני הולך לאכול (ולא
, כבר נמאס לי מהן..) ונשתמע...

BIH 93

New member
../images/Emo32.gif עד כמה שהאירוניה עצומה

וההודעה לא במקום (לא רציתי לפתוח נושא חדש) שמת לב שהשיר של יהודה לוי בפסטיגל הוא "עד הסוף הטוב" ?!?! ....................

TheTML

New member
אל תתייאש! ../images/Emo23.gif

קראתי את ההודעה שלך, ואני די מבין אותך. גם אני מחפש קשר, ומה שאני מוצא בד"כ זה דרישות ל"כלי גדול, מראה שרירי.." וכו´.. ואלו שכן מוצאים חן בעיני - הם רחוקים (אני כרגע גר בשלומי. עיירה מרוחקת..). אכן, רוב הקהילה מחפשת את מה שאתה מתאר.. אך יש אנשים שלא איכפת להם מהמראה החיצוני (אני לצערי לא אחד מהם. עם זאת - זה רק בקטע של הסקס. כי בקטע של להכיר מישהו - ממש לא משנה לי המראה שלו. משנה לי האישיות!). אסור שתתייאש, כי לא כולם כמו שתיארת. יש גם המון שמחפשים יותר מ-רק גוף יפה.. (אני אחד מהם..)
וחבל אם לא תצטרף לקהילה (אפילו כ"דו מיני". זה גם אחלה) :) אתה צריך אולי לבקר בפורומים\צ´אטים אחרים. לצערי אני לא יכול להמליץ, כי אני לא מכיר כאלו. אני לא בדיוק "מסתובב" בפורומים, ולא בצ´אטים. עם זאת, יש לי ICQ - אם אתה רוצה להתכתב איתי (ואולי - אם זה יהיה אפשרי - לפגוש אותי.. למטרת ידידות, ומי יודע.. אולי ליותר מזה...). אני יכול כרגע - רק להמליץ לך על אתר בשם: "צ´ק מי אאוט" - אתר הכרויות במבט ראשון, זה נראה כמו סתם דירוג. אבל בכרטיס שלך, תוכל לכתוב בדיוק מה אתה מחפש... :)
אשמח לשמוע עוד עליך (כגון בן כמה אתה, ומאיפה. אולי ע"פ הגיל שלך, אוכל להמליץ לך על פורום מתאים, אם אדע על כזה..) :) מקווה שאוכל לעזור.
אל תהסס לפנות אלי: ICQ# 165481772 [email protected] נ.ב. לפעמים יש לי בעיות עם הדואר, כשאני מנסה לפתוח הודעות. אז אם כתבת לי, ולא החזרתי תשובה - תדע שזו הסיבה... שלך באהבה,
הנער המסתורי

למעלה