מחפשת...

youngG

New member
מחפשת...

שלום, אני מחפשת סמלים מיסטיים/ביהדות בעלי משמעות רוחנית. חיפשתי וחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אתר שבו מופיעים ממש הסמלים ולידם הפירוש. מישהו יכול לעזור??

IBP1

New member
יש המון איזה מהם....

יש מגן דויד ובעבר אפילו לצלב הקרס היה משמעות (הצלחה).סמל החנוכיה . בהצלחה.

youngG

New member
לא משהו בנאלי

כמו מגן דויד...אני מחפשת סמל בשביל לעשות קעקוע אז הוא צריך להיות ציורי אבל פשוט,מקורי ומיוחד ובעל משמעות

youngG

New member
../images/Emo9.gifתמיד רציתי להיות מדונה

יש לך מושג מה הפרוש של האותיות? ואיזה עוד צירופים יש?

IBP1

New member
הנה עוד אחד חמוד

היא קיעקעה את ההוא על נחלק העליון של זרועה.

IBP1

New member
רצוי שתקראי זאת לפני כן...

http://web.msn.co.il/msn/love/D33E100A22684790B32A9E58AF1807AA.htm

אולי כדאי לקחת בחשבון

שאם דעתך הושפעה ביתר קלות מהכתבה הזו - אז אולי בעצם לא חשבת על זה עד הסוף? קעקוע זה דבר תמידי שמסתובבים איתו מאותו הרגע והלאה, זו אינה החלטה שיש לקחת בקלות ראש... לדעתי לא צריך לעניין אותך אם לבריטני ספריס ובעלה יש סט קוביות כחולות/ורודות או קלפים או רולטה רוסית או מסלול באולינג מצוייר על הצוואר... כל אחד ואיך שהוא מתחבר לקעקוע שלו.. יש אנשים שהקעקועים שלהם מספרים עליהם או על תקופות שלהם הרבה... יש כאלה שעושים בשביל תשומת לב של "היי! בואו תשאלו אותי מה משמעות הקעקוע!"\"היי! אני קעקוע צבעוני וגדול בוא תגיד שלום!" או כל וריאציה צעקנית אחרת... יש כאלה שיעשו קעקוע כדי להשתייך לקבוצה מסויימת, יש שעבור הצהרת מקוריות יעשו, ויש כאלה שבשבילהם הסיבה תהיה תשלובת של הנ"ל וכהנה וכהנה.. אינסוף סיבות.. לדעתי מה שחשוב זה שאותו אחד שעושה קעקוע יהיה שלם איתו בכנות מבלי קשר לגורמים חיצוניים... אלא שלמות פנימית.. ואם כבר את רוצה סמלים שיש להם זיקה כזו או אחרת ליהדות, אז למיטב הכרתי יש את המגן דוד, חותם שלמה, 72 ע"ב שמות (יש על זה הסבר נראה לי איפשה פה בעולם המיסטיקה גם.), הסוואטסטיקה, עץ הספירות, וכ'ו... התנ"ך מלא בסיפורים ציוריים מאוד לא בעיה לאלתר גם משם דברים בעלי זיקה אישית.. לגבי עוד סמלים אני בטוח שיש פה אנשים יותר מנוסים ממני שיוכלו לעזור... ולגבי הבעייתיות של האם מותר/אסור לקעקע על הגוף עפ"י ההלכה - שמעתי על זה פעם משהו אבל גם שמעתי על אלו שחלקו על זה... שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה...

באמת יש שם דברים יפים

איפה החנות הזאת נמצאת? הבנתי לפי המספר טלפון שלהם, שהם נמצאים באזור חיפה?

IBP1

New member
אני חושב שהיינו ברורים בעניין ../images/Emo46.gif

נא לקרוא את תקנון הפורום והאתר.

youngG-יקרה וכולם ../images/Emo65.gif

אני מתפלאת עליכם, " קעקועים" אסורים על פי היהדות, אז מדוע להמליץ למישהו לקעקע סמלים יהודיים? אנא קצת כבוד להיותנו יהודים. אומנם בחירה חופשית, אבל לא לקעקע ממקורות יהודים. אריאלה באהבה

למעלה