מחפשת

חייב להגיב

אני לדוגמא קורא את כל ההודעות בפורום אבל מה לעשות יש לי גם חיים מחוץ למחשב והנה קרה שלא הייתי מחובר כמעט יום שלם ולכן לא יצא לי כלל לראות את ההודעה והנה כבר ניצל"שת אותה. זה ישר צרם לי שלא היתה לי ההזדמנות לענות לשואלת. וכן, אתה כמעט באופן בלעדי היחיד שעושה זאת. אבל לשם מה, כל הזמן (אבל באמת כל הזמן)זה נראה שאתה פשוט מדבר עם עצמך וכותב דברים שפשוט לא עניינם של כלל ציבור קוראי ומשתתפי הפורום. אני יודע שיש לך חברים רבים בפורום שהיית רוצה לשתף אותם אבל בשביל זה קיימים המסרים !!! התוצאה היא שזה גורם לך להראות גס רוח. ותחשוב לרגע מה מרגישה אותה משתתפת שזו הפעם הראשונה שהיא כותבת הודעה בפורום שלנו וכבר אחרי מספר שעות משהו החליט שזהו, תם זמנה ועוברים למשהו יותר מעניין. אנא קח את הדברים לתשומת לבך כדי שלאחרים שמתעניינם בהשתתפות בפורום תהיה ההזדמנות הלגיטימית לעשות כן. רוני

תמיר1991

New member
בחלק מהעניינים אתה די צודק,

אבל מכאן עד לאמר שאני "מדבר לעצמי" זה פשוט הגזמה. ותסתכל על זה: "ותחשוב לרגע מה מרגישה אותה משתתפת שזו הפעם הראשונה שהיא כותבת הודעה בפורום שלנו וכבר אחרי מספר שעות משהו החליט שזהו, תם זמנה ועוברים למשהו יותר מעניין": זה נשמע לך הגיוני שאני אעשה דבר כזה בכוונה? כי אם כן, אני פשוט יכול להאט את קצב ההשתתפות שלי, או אולי אפילו לפרוש מכאן, כי הרוחות הרעות כאן מגיעות כמעט לרוחות הטובות. תמיר.

לסיים בנימה יותר טובה

אני לא מכיר אותך אישית ולכן אין לי מושג אם עשית זאת בכוונה או לא. (אני בכוונה לא אתייחס לחלק השני במשפט המודגש) אני כן חייב לציין לטובתך שלאחרונה אתה משתדל. מאז הפעם האחרונה שאריק העיר לך באמת היה ניכר שהשתדלת מאוד להתאפק בתשובותיך ואף ירדה מעט השתתפותך הפורום. לטעמי, ואני מדבר רק בשם עצמי, יש דברים שכדאי לך לשמור לעצמך ולשתף אותם רק עם החברים הרלוונטיים בפורום באמצעות המסרים. אני מאחל לך, אישית, חג שמח ושנה טובה. רוני

אין דבר../images/Emo13.gif

קורה. את הפאנטום כבר קיבלתי אך בהחלט אשמח לדעת אילו דגמים אחרים עומדים לרשותך. ואם תרצה להרחיב את האוסף שלך, אשמח לשלוח לך את הפאנטום

אז זהו, שאצלי זה לא אוסף.

אני מחזיק אותם להתעסק בשעות הפנאי, אני והבנים (בעיקר אני...). ולמה את חיפשת אותו?

עקב

בן הזוג שהרכיב בילדותו דגמי מטוסים ורציתי לראות כיצד הם נראים. הוא גם טוען שזה מרגיע אותו והחל להתעק בF16 שיש לו כבר היום. הוא כמעט סיים את הגוף המרכזי של המטוס
הוא הצטער על כך שאין לו את הפאנטום והייתי בטוחה שאוכל להשיג לו. אני נהנהת לראות אותו עובד

טוב, אז המצב חמור...

אם ככה, תני לו לבדוק את האתרים האלו: papertoys.com robertsabuda.com השני מומלץ גם לאש"י.

../images/Emo9.gif

הוא מרכיב כרגע את הגים הכי מסובך שיש... שעות הוא עבד על זה אתמול.. באתרים שלך מופיעים דגמים לילדים
כמה זמן לוקח לך להרכיב עם ילדיך?

אופס, סליחה...

לא קלעתי לרמתו? לא נורא. הנה אני מצרף קישור לאתר שבו יש כמה וכמה דגמים שלידם מטוסי הבטאון נראים משחק ילדים. אני למשל ממליץ על הקטרפילר, שאותו בניתי לא מזמן. כדאי לעבור אחד אחד, בסבלנות - יש שם לא מעט פנינים. והזמן עם הילדים? ברבע השעה הראשונה הם עוד איתי, אחר כך אני לבד. יש יתרונות ויש חסרונות...

בוסטר1

New member
מזכיר נשכחות

נגעת לליבי מזכיר לי את ילדותי שאבי היה מנוי על הבטאון(כמו 50 אחוז מהאוכלוסיה )והיה מרכיב דגמים כאלו ותולה אותם בחדר שלי עם חוט ניילון אני חושב שהיה לו פנטום כפיר סקיהוק ולא זוכר מה עוד היה לו

אולי תוכל להעלות את האתריםלקישורים?

בעצם, בטח שתוכל, אתה הרי מנהל הפורום. או במילים שלך: "ראו זה פלא, קטגורית 'מודלים מנייר - הרי זה נהדר' נפתחה, והיא עדיין עומדת בשממונה". אולי הסיבה לכך שליד הדגם של הקטרפילר מטוסי הבטאון נראים כמו משחק ילדים, היא שהוראות ההרכבה הן ביפנית?

אני מכירה את האתר הנפלא של

רוברט סבודה. הוא אצלי במועדפים מהרגע הראשון שראיתי אותו. גם עשיתי חלק מהפופ-אפים המופיעים שם, ואף אילתרתי על אחד מהם (עשיתי פרה במקום אייל). אלה היו 60 שניות של התלהבות כללית מהאתר היחיד ל"איך לעשות פופ אפ".

הנה:

העליתי קישור לספר עצמו, אבל אני ממליץ לך להסתובב באתר כולו, אני בטוח שתהני. אני מחזיק אוסף גדול של חוברות מהם, ומזמין מידי פעם עוד. אם תרצי משהו אצרף להזמנה הקרובה (שתעשה בעוד כמה ימים).

נימבו

New member
מנצל"ש - נתן גנץ, הגלויה שהביאה

אותי לאספנות ולפורום הזה... אז כפי שאני מניח שאתם זוכרים העליתי בזמנו את סיפור התחלת האוסף שלי שהתחיל בערימת פסולת בנין וכמה קלסרים בפארק הירקון... עלה אז בשירשור משתתף בשם friend9 שחיבר אותי לשושלת משפחת גנץ. לקחתי על עצמי למצוא את צאצאי נתן גנץ ולהשיב להם את הגלויה שכתב, במקביל ליידע אותם בדבר אותה חלקת אדמה שייתכן שאינם יודעים עליה, ובכך לסגור מעגל קטן. תקשורת בדוא"לים עם כתובת שהייתה באתר, והנה אני יוצר קשר עם בן אחיו של נתן גנץ, הוא חי בקנדה, בעל חברת מחשבים, ומספר לי שנתן גנץ נפטר בשנת 48, חשוך ילדים. הפלג הזה של המשפחה, התפזר בין רוסיה לקנדה ונכון לעכשיו מה שידוע לי שדווקא אותו גנץ, שהדפיס במכונה בעברית, רכש כאן אדמה ועמד לעלות ארצה, דווקא יתרת משפחתו כף רגלה לא דרכה כאן מעולם... למותר לציין שלא זה המידע שרציתי לשמוע. הם מבקשים שאייצג אותם באיתור הנכס, מוכנים לייפות את כוחי בתנאי שאקבל עמלה... אני מצידי לא מוכן, לא מדבר כזה אעשה לביתי, והענין תקוע זמנית עד שהם יתרצו..., אבל לא זה מה שחשוב... "בלשתי" אחרי FRIEND9 , נכנסתי לתכתובות שלו....וגיליתי שקיים פורום שושלות משפחה..., כניסה ראשונה שלי לפורום, ההודעה הראשונה שנמצאת בראש העמוד מאת - לאה טייכר, מספרת על מכתב נחמד שקיבלה מחו"ל, ממליצה לקרוא בהנאה...,למען האמת זה היה ארוך ומייגע..., גללתי את העמוד כדי לראות כמה נשאר לי לקרוא, ואז –בינגו, הגברת חוקרת את תולדות משפחת יוסט מטרנובזג... משפחתו של סבי. שניים שלושה דואלים, ומתברר שהקשר ביני לבין לאה הוא שאנו בני דודים שנים וחצי... כבר רצה התקשורת, בעקבותיה נפגש בקרוב, וכן נוצר קשר עם בני דוד שעשרות שנים לא שמעתי אודותיהם. הגורל כנראה מוזר, והכל בהפוך על הפוך, אני שרציתי בסך הכל להחזיר גלויה למשפחת נתן גנץ - ולשווא, אותה גלויה הביאה אותי לתחביבי, לפורום אספנות ומשם לפורום שושלות משפחה, והעיקר – נראה לי שבזכותה של אותה גלויה אני אלמד על - משפחתי שלי, כפי שאיש לא סיפר לי מעולם. ולסיכום הסיכומים, יש לי תחושה שבלב שבזאת טרם הסתיים הסיפור ימים יגידו.

למעלה