מחפשת

כבר אמרתי לך ואני מזכיר:

עסקתי יותלר מפעם אחת באיתור נכסי מקרקעין, בין היתר גם של נספי שואה, וזה לא קשה כמו שזה נשמע. אם תרצה- עזרתי מובטחת. ואם אתה רוצה לעשות זאת בלי לקבל תמורה, כך גם אני, ואפשר לעשות זאת בלי לקבל רשות מראש מאותם קרובים בקנדה... קדימה, אחרי החג, בלי נדר, ננסה לאתר מה שאפשר.
 

נימבו

New member
אריק תודה, זה מאוד אצילי מצידך,

מאחר ונודע לי שהנתן הזה נפטר ב 48 יש יותר מסיכוי סביר שמאז תום המלחמה ב 45 ועד למותו ב 48 היה לו מספיק זמן ליצור קשר עם הנכס. עליתי כנראה על משהו במשפחה הזאת וארוך לפרט כרגע, זה בבדיקה ואם באמת אצטרך אני לא אהסס לבקש עזרתך. אגב, אותה לאה טייכר שהוזכרה כאן היא גנאולוגית חובבת שהביאה אותי לשורשי משפחה עד 1820, ובכלל, כנראה חוקרי שושלות משפחה הם אספנים מסוג אחר.
 
לא אצילי ולא בטיח...

אותה הסקרנות החולנית שהביאה את שנינו לכאן, הביאה את שנינו לצורך הנפשי בפתרון התעלומה. אנחנו מן גרסה מודרנית של שרלוק הולמס, אם תרצה. שום דבר לא יעמוד בינינו לבין פתרון גאוני של תעלומת חמישים השנה. ואגב, אם תשים לב, ביקרתי הערב גם בפורום השורשים. יש מישהו שאני מחפש, רק באחור של שישים שנה. זה אתגר אמיתי - רק שם יש לי, ושנת לידה בערך, ואיפה היה בשנתיים מסוימות. לא יודע אם היה יהודי, גוי, אם שרד, נספה, אם הוא חי היום או מת. כלום, נאדה. ותאין לי - גם אותו אני אמצא בסוף.
 

נימבו

New member
ראיתי ומייד שלחתי לך מסר שזה שענה

לך חוקר את משפחת שוורץ...
 
אפרופו פורום שורשים

לא נעלם לנו איציק אביטל
 
למעלה