מחפשת...

evilihi

New member
מחפשת...

בנרות מכוניות קטנות של MAJORETTE למיניהן עם לוגואים בעברית...כל ברנד ניים עם לוגואים בעברית...אז חפשו בתיבות הצעצועים הישנות..זה ממש יעזור..

evilihi

New member
ואפרופו חיפוש..צפרדעים..

מצאתי היום צפרדעים ממש ממש חמודות בהכל בדולר בדיזנגוף סנטר..נראה לי שמאמאסאן תשמח..אם עדיין אין לה את זה כמובן..ואני בספק רב...

evilihi

New member
אמבולנסים

יש לי כמה חברים מחו"ל שמחפשים תמונות וכל מה שקשור באמבולנסים ישראלים. מישהו יכול לעזור???

broadaxe

New member
לא אמבולנסים אבל דומה (נצל"ש)

הזינו עינכם בתמונה המצ"ב ובטקסט. אין לי מה להוסיף (מתוך "במחנה" מהשבוע הראשון של אוגוסט).

cohen chaim1

New member
אוסף נחמד

אבל במושב עופר בכרמל ישנו אחד שאוסף את הדבר האמיתי. אני מתכוון למכוניות כיבוי אש בגודל 1:1 . יש לו כבאיות משנות ה-40 וה-50 במצב עבודה ועד כמה שידוע לי הוא משתתף באופן פעיל בכיבוי שריפות שקורות באיזורו לעיתים .

evilihi

New member
נצל"ש לעצמי..קוקה קולה...

סתם לחלוק איתכם...אחד הסטים האהובים עלי..אולי אביא למפגש...

evilihi

New member
עדיין אין לי גלריה...רמז, רמז..

ולא יכולתי להתאפק אז הנה עוד אחד

סתם, סתם את אומרת.

בדקתי כרגע, ובהחלט יש לך גלריה. העניין הוא שלא קוראים לה "הגלריה של ליהי", כי אז מי שיחפש בגלריות לא ידע גלריה של מה זה. השם שלה הוא "קוקה קולה ולא רק", וההסבר לגלריה מכיל את כל היתר. אז עכשיו אין לך תירוצים.

evilihi

New member
../images/Emo2.gif

טוב אני לא אמורה לנחש שזה שלי!! ואני עברתי על כל הגלריות קודם ולא ראיתי את זה אז כנראה הוספת את זה שניה לפני ההודעה שלך..
בכל מקרה..כנסו לבדוק

evilihi

New member
תודה../images/Emo66.gif

בקשר לגלריה - ידוע..בגלל זה רשמתי שלא יכולתי להתאפק

evilihi

New member
תודה..תסתכלו בגלריה שלי..יש שם..

כמה מהפריטים האהובים עלי...פידבקים מתקבלים בברכה.. יש למישהו מושג למה חלק מהתמונות של הבקבוקים נראות ענקיות??

למעלה