מחפשת......

גל ים..

New member
מחפשת......

שעון קוקיה עובד שעושה קוקו .... ולגיל מחפשת בובות עץ גם מריונטות וגם כן בובות עץ שלא מחוברות לחוטים... וכמובן מזכירה שוב את הפרימוס וכמובן אם יש לכם דברים צרו איתי קשר... שיהיה לכולנו ערב מקסים גלי

itzm

New member
מנצל"ש אני מחפש גם !

ניתקלתי בבול הזה ואני מחפש פרטים על הבול כי על הרכב כבר יש לי תודה מראש

בבקשה, הנה הפרטים:

הבול הזה יצא, כמו שכתוב עליו, בארה"ב, כאחד מסדרה של כלי רכב היסטוריים. עוד בסדרה, אומניבוס (יענו מיניבוס, אבל בעצם קרון סוסים) משנת 1880, קטר מ-1870, קרונית ידנית לפסי רכבת מ-1880, כרכרה מ-1890, אופנוע מ-1913, מזחלת סוסים מ-1880, אופניים מ-1870, עגלת ילדים מ-1880קרון דואר מ-1890, כרכרת מונית מ-1890, קרון פחם מ-1890, המכונית הזו - מכונית חשמלית מ-1917, משהו שאיני יודע את תרגומו לעברית - Surrey, מ-1890 ומשאבת מכבי אש מ-1908. סדרת הבולים הונפקה בין השנים 1981 ל- 1984, ומספרי קטלוג סקוט שלה - 1897 עד 1908. מחירי הבולים נמוכים, בסנטים בודדים. בהמשך יצאו עוד קרוב ל- 40 בולים בסדרה, בשנים יותר מאוחרות. הנה קישור למכירה של החלק הראשון בסדרה. מה עוד אני יכול לספר שמעניין אותך?

itzm

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

ממש מהיר תודה !

בּני

New member
ואם אתה לא רוצה לקנות

יש לי מספר בולים בודדים מהסדרה, שלך לי במסר את הכתובת שלך ואני אשמח לשלוח לך אותם.

דובושכ

New member
surrey מרכבה כרכרה

ל itzm ,במחזמר "אוקלהומה" שרים על נסיעה בכרכרה (surrey) הנה השיר: The Surrey With The Fringe On Top When I take you out, tonight, with me, Honey, here's the way it's goin' to be: You will set behind a team of snow white horses, In the slickest gig you ever see! Chicks and ducks and geese better scurry When I take you out in the surrey, When I take you out in the surrey with the fringe on top

גל ים..

New member
אלונה ברשותי יש את התקליט..

שבע כלות לשבעה אחים אם תרצי אז צרי עימי קשר.. גלי

itzm

New member
שלום דובושכ

אני אוסף מכוניות ומיתענין במכוניות תודה על המחשבה אבל כירכרות לא מדברות אלי למרות שהיתי רוצה אחת מצופה זהב

אז מתי אפשר להכריז סופית על פתיחתו

של אוסף בולי המכוניות של איציק? וברצינות, אם תכין קובץ עם שמות המכוניות שיש לך דגמים שלהן, נוכל לחפש לך בולים של הדגמים האלו כדי שתוכל לפחות לעשות זוגות דגם - בול.

itzm

New member
למה פתיחתו ???

יש לי אוסף בולי מכוניות !! אני יסרוק אחר כך שתאמינו לי הבול הזה מענין אותי כי הוא של המכונית החשמלית הראשונה זה הכול לא ממש מענין אותי כל שאר הבולים

itzm

New member
אין הרבה דגמים רק 150

אבל בגלל חוסר מקום אני איבדתי את הספירה והרישום ארי הדגם ה 100 בערך http://www.angelfire.com/trek/itzm/models.html

helenshva

New member
גם אני מחפשת

שעון קוקיה כזה אבל שהקוקיה יוצאת החוצה כשהוא עושה קוקו

למעלה