מחפשת

orlym10

New member
מחפשת

מחפשת לינק לסרט מייק האגדה (או משהו בסגנון) סרט על חייו של מייק - מישהו יכול לכוון ?? תודה .

brandoz

New member
ברוכה הבאה orlym10 ../images/Emo24.gif

לינק לסרט מייק האגדה נמצא באתר הרשמי mikebrant.com בו תמצאי חומר רב אמיתי ומקורי על מייק שמי צביקה ברנד(אחיו של מייק)מברך אותך בברוכה הבאה לפורום הרשמי למייק בראנט.....ריגשת אותי בכתיבה שלך,תודה

orlym10

New member
טובה יקרה , ברוכה הנמצאת

אני משערת ע"פ השם משפחה שאת קרובה לצבי ומייק - בת של ??? תודה על קבלת הפנים המבורכת .

אורלי בוקר טוב, תודה, כן אני בת דודה

של צבי ומייק, האבות שלנו אחים היו. שיהיה לך ולכל חברי הפורום יום שמח, נעים וחם

הי אורלי,גדולה מספיק כדי להבין את גודל האסון

שפקד את המשפחה ואת כל המעריצים בארץ ובעולם. נהניתי מהביקור בבלוג שלך

orlym10

New member
איך יוצאם מהכאב הזה?? או שלא יוצאים בכלל?!!

שמחה שביקרת בבלוגי , את מוזמנת תמיד. איך זה להיות בת דוד של מגה סטאר בשעור קומתו של מייק??

orlym10

New member
צבי שלום וברכה

וואו אני מתרגשת , לא חשבתי שאתה כאן , צפיתי בימים האחרונים בך ובאחיך מייק הרבה ... מוזר אבל דמעות עומדות בעיניי , כשאני כותבת לך , אני לא הטיפוס של "המעריצה" , מייק עלה לי פתאום אאוט אוף דה בלו , בדיוק ביום הולדתו וזה החזיר אותי אחורה לילדות ... וככל ששמעתי יותר שירים , האהבה שלי אליו כילדה , פשוט עלתה והציפה אותי.... כל הזמן חשבתי לעצמי , מעניין איפה אתה ,אם יש לך משפחה והאם יש עוד בני משפחה .... שמחה לדבר איתך !! לגביי האתר הרשמי , יש בעייה עם הסרט הוא פשוט לא עולה, ניסתי במהלך שלושת הימים האחרונים ונאדה. בפוסט שלי בקפה דה מרקר , כתבתי שורה , שלא פירגנו למייק מספיק לא בחיו ולא במותו . וכמה אנשים תקפו אותי ולרגע חשבתי , שאני אכן עושה עוול לאמת , בחייו הוא היה אהוב ומפורגן , רק שלאחר מותו וכאן אני עומדת על שלי ,הפרגון לא המשיך , האם אני צודקת או שאני ממשיכה לעשות "עוול" לאמת ?? יש לי מלא שאלות , אפשר לשאול ?? כאילו זה בסדר מבחינתך ?? טוב לאחר ההתקפה הזו , אני אחריש ואחכה לתשובה. לילה טוב . אורלי .

karin76

New member
את יכולה להכנס לאחת מחנויות הדיסקים בארץ

ולקנות את הסרט "לס מואה טמה" במחיר 100 שקל ולראות בדי וי די אצלך בבית. יש עוד די וי די רק עם שירים שלו, וגם אותו לראות בבית.

Alvai

New member
את הסרט את יכולה לראות רק באתר...

שלום אורלי, כמו כולם אני מברך אותך על הגיעך לכאן ומקווה שתוכלי להתרגש כמונו מעוד ועוד מייק ומשפחתו, והביחד שלנו כאן. הסרט תורגם ע"י איריס 6000 ושות' ונמצא רק באתר של מייק, אם קיימת בעיה בצפיה, טוב שאמרת לנו נבדוק ונטפל בבעיה.... אין סרט כרגע שניתן לקנות בחנויות ובטח לא הסרט הזה, רוב החומר נשמר בארכיון של מייק. אולי תוכלי למצוא יד שניה ב EBAY חומרים אחרים אם את בענין של לקנות. ראיתי את הבלוג בקפה ושמתי לב שגם את כמו רובנו "מרגישה מייק" "תרגישי בבית" ואל תתביישי לשאול... את זה ראית ? http://www.youtube.com/watch?v=LdUaa9nMrQg

orlym10

New member
איזה חבורה מדהימה שאתם ...

בזכותך ראיתי את הנסיעה המשותפת , חייבת לומר לך שעדיין אני לא "מעכלת" את העובדה שישנם אנשים אשר עדיין שומרים למייק חסד נעורים ואף מנהלים עולם שלם בתוך עולמם הרגיל. קצת הזוי מאוד מרגש!!! גם השירים אשר תורגמו לאנאלפבתיים בצרפתית כמוני - זה מעשה חכם המעיד על אהבה שלא תלויה בדבר. למעט באהבה טהורה למייק. אתם מדברים פה אליו ועליו כאילו הוא פה וזה עוד דבר שמצד אחד נראה הזוי ולא נורמאלי מצד שני , זו אולי מהותה של הערצה ואהבה לאדם שהיה מדהים בחייו. אשמח מאוד לראות את הסרט , אמתין לתיקון באתר. אני רוצה לצרף אותו לפוסט שלי בקהילת אקטואלייה - קורים שם דברים מדהימים. חוצמזה מה שמך האמיתי או השם שאליו אפשר להתיחס?! תודה על האינפורמצייה והחיבוק שבמילים .

Kelin

New member
אכן מדהימים .... !!!

היי אורלי ערב טוב ! תראי איך כולם ממש מתרגשים ממך בפורום !!! גם אותי הצלחת לרגש........ תודה ! סחתיין על הבלוג

orlym10

New member
אין מילים ...

שאני גם דומעת כמה ימים סיפרתי לכם ?? איזה חבקנים שאתם.

Kelin

New member
חופשי.......דמעות זה דבר טבעי והגיוני ../images/Emo24.gif

למשמע קולו וסיפור חייו של מייק היקר

מיכל שמ

New member
האתר הרשמי כרגע בעבודות תחזוקה ....

תוך כמה ימים הכל יבוא על מקומו בשלום ותוכלי לצפות בסרט "מייק בראנט האגדה ". רוב מי שכותב כאן , כותב בגלל אהבה טהורה למייק וכל מעשינו הינם מאותה סיבה .

מיכל שמ

New member
שלום אורלי וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

את הקישור שביקשת כבר שמו לך כאן אז כל שנותר לי לומר הוא להחמיא על הבלוג שלך .

../images/Emo245.gif orlym10

נהנתי לקרוא את שכתבת פה ובבלוג שלך, ראיתי שמצאת את התקציר של הסרט, ואני ממליצה מאוד למי שלא ראה את הסרט במלואו, לצפות בו. הסרט מוצג כמו שצבי ציין באתר הרשמי של מייק. ברוכה הבאה

orlym10

New member
איריס שלום

שמחה שנהנית ממה שכתבתי , את הסרט לא הצלחתי להפעיל באתר הרשמי ואני "מתה" לראות אותו. איזה אנשים נחמדים אתם ,כאן בפורום , שמחה להצטרף לקבוצה שאני משערת שהתגבשה בעקבות אהבה למייק. תודה ולילה טוב.

למעלה