מחפשת
הצעות

סייפיי

New member
תקראי ותפנימי יותר טוב...

לא רוצה להיות פסימי, אבל את צריכה לרדת מזה ומהר! גם ככה בעוד כמה שנים לא תזכרי אותו בכלל, וחברות בתיכון ועוד עם חבר שמבוגר ממך זה מתכון לצרות, קחי עצה טובה: תשכחי ממנו ותחזרי לספרים והמחברות, לא תצטערי על זה!

ליליוש

New member
היום קבלתי את הטלפון שלו.....

והתקשרתי כבר פעמים בקשתי לדבר איתו ונתקתי זה לא בעיה של אומץ כי זה דרך הטלפון וזה אני והוא בלי כל מיני חברים שמסתכלים או מקשיבים לנו. הבעיה היא שאני לא יודעת מה להגיד לו.... מה אני יגיד לו "הלו.....זאת אני מבית הספר..." זה קצת נשמע מפדח.

ליליוש

New member
מחפשת ../images/Emo92.gif הצעות

שלום לכולם שמי ליאת ואני בת 16 מטבריה. והבעיה שלי היא שאני השנה הגעתי לבית ספר תיכון (כיתה י´) ואנחנו הכיתה היחידה שנמצאת בקומה של כיתות יב´. ומאז תחילת השנה נדלקתי על ילד בכיתה יב´ ותמיד יוצא לנו להסתכל אחד על השני בלי להוריד את העיינים. שנינו בישנים ואין לנו אומץ לשגשת לדבר אחד עם השני. יש לי את האומץ ללכת לדבר איתו אבל הוא תמיד נמצא עם 6-7 חברים שלו וזה קצת פדיחה לדבר איתו ליד 7 חברים שלו. אנחנו מסתכלים אחד על השני כבר חצי שנה ושום דבר לא זזה...... מה אני עושה איך אני מגיעה איתו לשיחה הוא בכיתה יב´ ובפסח הם מסימים ללמוד ואז לא נתראה יותר. בבקשה תעזרו................ תודה לכל מי שיעזור!! ט´ו בשבט שמח לכולם

bana

New member
כמה הצעות

-לחכות לו ליד שער בית הספר ולהציע ללוות אותו הביתה -להשיג איכשהו את מספר הפלאפון שלו ולשלוח לו SMS -לגשת אליו ולשאול אם הוא יהיה מוכן לעזור לך באנגלית/מתמטיקה/כימיה וכו´ -לבקש מאחת החברות שלך לפנות אליו בשמך -להכניס לו פתק לתוך התיק

אל תכניסי לו פתק לתיק!!!

לי היה מקרה דומה, גם אני הייתי בכתה י´ והוא ביב´, באתי אליו עם פתק בו כתבתי לו שאני רוצה להכיר אותו ורשמתי את הטלפון שלי... הוא מעולם לא התקשר אלי, ואפילו יותר גרוע... כל פעם שהוא וחברים שלו עברו לידי וליד חברים שלי הם גיחחו להם בכיף... היה מפדח מאוד... פשוט תנסי להתחבר עם אנשים שמכירים אותו, תבררי לאן הוא יוצא בערבים ו"בטעות" תתקלי בו ותדברו או שפשוט תגשי אליו (טוס נו, זה לא כל כך פשוט...) אבל תעשי משהו, וכל תוצאה שתהיה לזה עדיפה מהפספוס... (תקשיבי קצת לשיר "היא כל כך יפה" של כוורת ו"you can´t lose what you never had" של ווסטלייף, זה ייתן לך אומץ... (מנסיון)

בייבי 16

New member
ליאתי זו את

ליאת זו בת-חן אם זו את אני הורגת אותך ביום ראשון על מי נדלקת מיב´ ולא סיפרת לי את כזו מגעילה התחלת להסתיר יותר מדי סודות תגידחי לי מי זה ואת יודעת שאני אגרום לו לחהתחיל איתך ולא שאת תגידי לו שנדלקת עליו את יודעת שאף אחד לא יכול להגיד לך לא נכון נשמה שלי טוב שלא נעשה עין הרע אז
טוב דברי איתי.

ליליוש

New member
בת-חן מתוקה ....

זאת לא הליאת שאת חושבת אני לומדת בבית ספר עמ´ל אז חברה שלך בכלל לא קשוב לא נורא קורה שמתבלבלים.

hungry penguin

New member
לכי על זה

אם את שווה ואין לו חברה, הוא יסכים ותהי שמחה. אם את שווה ויש לו חברה, הוא יאמר "אולי פעם אחרת" ותהיו ידידים. אם את לא שווה, אז תהיי לא-שווה אמיצה, שזה תמיד עדיף על לא-שווה פחדנית. תחשבי על זה.

guyp2

New member
כשאת רואה אותו.. גם אם הוא עם חברים

תבואי אילו ותשאלי אותו אם הוא יכול לבוא שנייה הצידה.. או שתסמני לי כזה.. עם היד.. לא יודע איך להסביר..

rty45

New member
мим мьп&#

תסמני לו עם האצבע לבוא רגע...ותראי מה יהיה

לילוששששששששש, אחותיייי

תגידי אלו הבעיות שלך? ואת לא מספרת? אמן עליי כאלו בעיות. טוף אז אני מציעה לך ללכת על זה, לדבר איתו בטלפון, לשלוח הודעות SMS, איכשהו ליצור איתו קשר, כי אם לא תנסי אז לא יצא כלום. אגב, הוא פנוי? שלא יצא שיש לו מישהי. אז בהצלחה!!!!

cha ching

New member
תקראי טוב טוב ותפנימי!

כי זאת עצה לכל החיים!!: אין שום סיבה שתחיי חיים שבהם את מקבלת רק חצי ממה שאת באמת רוצה! אם את רוצה-לכי על זה! אין לך מה להפסיד! באמת באמת באמת שלא! בעיקרון-בנאדם חי חיים בינוניים, כביכול, מכיוון שהוא מוותר מראש, במקום לנסות. במקום לקח תאת הסיכון. עכשיו-ותפנימי-קחי את הסיכון שהוא לא יסכים, או לא ירצה, ובעצם-הסיכויים לכך קטנים, מכיוון שכבר יש ביניכם קשר.. קשר עין אנושי. ככה שהסיכויים שהוא ירצה אותך גדולים מאוד. עכשיו, פשוט תבואי אליו, ותגידי לו מה שאת רוצה, או שתריצי לעצמך בראש איזהשהו סקריפט, ותחשבי על תגובות הגיוניות, ועל מה את יכולה להגיד בתגובה. בהצלחה :)

ט2רייJי

New member
תעשי מה שאני הייתי עושה....

אחותי אם אני הייתי מאוהב בילדה שכל הזמן עם חברות שלה הייתי מחכה לה ליד השער של בית ספר או משיג את המספר פלאפון שלה ומתכתב איתה באס אם אס את גם יכולה לבדוק אם יש לו איי סי קיו ולדבר איתו שם.... אבל לדעתי....הדרך הטובה ביותר היא :......לכי אליו שימי פס על כל מי שלידו תראי להם מהם את שווה אל תשימי פס על אף אחד תיגישי אליו ופשוט תתחילו לדבר.... תחזרי אחר כך עם סיפורים מה היה ומה החלטת לעשות....

ליליוש

New member
תודה לכולם.....

אבל אין לי את האומץ ללכת לדבר איתו וגם עם אני ישלח חברה לקרוא לו והוא יבוא אין לי מה להגיד לו. איך לפתוח איתו שיחה....?. כל מי שאמר לשים לו פתק בתיק אז... אני יודעת איפה הוא יושב והכל, אבל יש בעיה הוא כל הזמן עם התיק על הגב הוא לא מוריד אותו לדקה. אז הרעיון הזה ירד. בקשר לזה שללכת לדבר איתו אני לא מסוגלת לדבר איתו ליד 7 חברים שלו. אני חושבת שהדרך היחיד היא להמשיך להסתכל אחד על השני בעינים ולחכות שהוא יעשה משהו או שהוא יהיה לבד אחד מהשניים. אבל בכל זאת תודה רבה לכל מי שנתן הצעות אני יחזור לספר עם יקרה משהו.

מוזר..

קראתי את אותה ההודעה לפני כמה חודשים.. (יש לי זכרון טוב, אשמתי?!) באותו נוסח.. WEIRD.. אפילו אם הוא יד החברים שלו לאמר היי זה לא בעיה!!

למעלה