מחפשת

chayahd99

New member
מחפשת ../images/Emo91.gif

למי שלא יודע, באוניברסיטה העברית בירושלים בגבעת רם, בבניין מתמטיקה, בקומה השנייה ליד הכניסה לספריה, ישנו באופן קבוע פאזל ענק בתהליכי הרכבה, ומי שרוצה מוזמן לעצור ולהשלים כמה חלקים (או את כולו). במוצ"ש הקרוב יש לי כמה שעות לשרוף באיזור המרכז (ת"א) ותהיתי אם יש שם משהו דומה? באוניברסיטה או בכל מקום אחר? הפאזלים נורא מרגיעים אותי ואם כבר כמה שעות בטלה כפוייה, הייתי רוצה לנצל אותם לאחד התחביבים האהובים עלי.
מראש,

jocie1

New member
פאזל פתוח לציבור...

רעיון יפה..כן ירבו היזמות הזו
חומר למחשבה. לצערי לא מכירה יוזמה כזו באזור ת"א/האוניברסיטה

chayahd99

New member
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כי כפי הנראה הבטלה הכפויה בתל-אביב תארך כמה ימים... טוב, נעבור לתחביבים אחרים
אבל אם למישהו יש הצעה לשאלה המקורית, אשמח לשמוע.

ssyוM

New member
מה דעתך ...

לרכוש פאזל אפילו של 500 חלקים ולשבת ולהרכיב ( אפילו על שטיח פאזלים ) בספריה ?

chayahd99

New member
אכן אפשרות...

אם כי מדובר על שעות הערב כשהכל סגור, אך פאזל של 500 חלקים אני גם יכולה לעשות במקום שבו אשן. אני רק מעדיפה לא להיות שם מעבר למה שצריך... רק שאלה, וסליחה על הבורות, מה זה שטיח פאזלים?

mgos0911

New member
ברוכה הבאה , יש מאמר על שטיחון

המאמר כולל תמונות וחפשי גם בפורום את המילה שטיחון ... מבטיח קל לעשייה , במקרה שלך הייתי ממליץ על נסיון למצוא צינור אולי מעט פחות רחב (3 צול נניח שניתן להכניס למיכל של שירטוטים ולנוע איתו ממקום למקום או תיק לפאזלים (חפשי גם את זה בפורום) , אם זה ל 500 - 1000 תיק של חצי גליון יספיק (ל 500 אולי גם של 1/4 גליון) , בין 2 דקטים וקרטוני ביצוע מחוזק באטבים משולשים שחורים יעשה לדעתי את העבודה ובזול לעומת רכש של שטיחון / תיק מקורי. ברוכה הבאה ותכנסי קבוע לפורום ותעדכי בסטטוס ... אנחנו פה לשאלות. מיכאל

chayahd99

New member
אני אחפש...

אם כי הרעיון של להסתובב עם פאזל בתהליכי הרכבה נראה לי ממש משונה. אני אצטרף להתרגל לרעיון...

mgos0911

New member
בבעיות תפני במסר ...

ולתפוס שולחן ל 6 חודשים כאשר יש ילדים נימשע יותר טוב ? הקיצר מתרגלים ונהנים...

jocie1

New member
פאזלים בשלבים

כשיש שותפים בבית יכול להיות אתגר. יש כאלה שמאפסנים בין שני קרטונים למשמרת עד המשך ההרכבה ועד הסיום

chayahd99

New member
../images/Emo91.gif

אני תמיד הייתי דוחפת את הפאזל (שמונח על קרטון) אל מתחת למיטה, על הרצפה, או בין שתי המיטות, כאשר התחתונה נשלפת ויש מרווח בין השניים.

jocie1

New member
../images/Emo51.gif אקח לתשומת ליבי אולי אפשר

בין שי הקרטונים תחת המזרון ... רעיון שעכשיו חשבתי עליו

123נעמי

New member
הופה הופה הופה...

מוצא חן בעיני הרעיון של האוניברסיטה. צריך ללכת לבדוק את המצב. ול - chayahd99 ברוכה הבאה לפורום
איזה סגנון פאזלים את אוהבת להרכיב? סליחה שהתחלתי בפאזל הענק. סינוור אותי הרעיון. ספרי לנו קצת על הפאזל הזה על איזה פאזל מדובר? כמה חלקים? נכנסים לעבוד עליו הרבה? זה מושך אנשים? באיזה מצב הוא? אם את יכולה - צלמי לנו אותו
עוד לא התישבת חזק לידינו וכבר אני שולחת אותך למשימות

chayahd99

New member
זה לא חייב להיות באוניברסיטה...

תכלס, זה יכול להיות בכל מקום ציבורי בו העוברים והשבים מכבדים את הרעיון ואין חשש שמישהו יחטוף קריזה ויעשה בלאגן
ולשאלותיך נעמי, אפתח בכך שאינני מרגישה חדשה בפורום. אינני זוכרת מתי כתבתי פה לאחרונה אבל אני נכנסת בתדירות די גבוהה. כנראה בתחום הפאזלים יש בי פחות פתיחות, אבל מי יודע, אולי זה הסיפתח... אני הכי אוהבת פאזלים מאוד צבעוניים עם הרבה פרטים קטנים, כמו בקריקטורות וכאלה. אני הכי שונאת תמונות נוף, הן פשוט משעממות אותי. הפאזל באוניברסיטה מתחלף מדי כמה חודשים וכבר הרבה זמן לא יצא לי להיות שם, כך שאינני בטוחה מה מצב העניינים. בד"כ הפאזל מכיל כמה אלפי חלקים (3000-5000 לדעתי). אין לי מושג מי עובד עליו והאם הרבה נוגעים בו. אני רק יודעת שלי יצא לעבוד עליו לפני כמה שנים וכן לחברה שלי שהראתה לי אותו. כמו שאמרתי אני כבר לא מסתובבת באוניברסיטה ולא נראה לי שיצא לי לעבור שם בימים הקרובים אבל חברה שלי עדיין שם על בסיס יומיומי אז אני אבדוק אם יש מצב שהיא תשלח תמונה. שמחה שהצלחתי להדליק מישהו
שבוע טוב,

123נעמי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

מאוד מצא חן בעיני הרעיון של פאזל לציבור הרחב קצת קשה לארגן כזה פאזל בסתם מקום כל הכבוד לאוניברסיטה על היוזמה. נשמח לשמוע ממך מדי פעם על פאזלים שאת מרכיבה ולשמוע חויות הניק שלך לא היה מוכר לי לכן חשבתי שאת חדשה אבל ברכות זה אף פעם לא מזיק תמיד כיף לקבל "ברוכה הבאה"

mgos0911

New member
צרפי תמונה ויתכן ואמצא עוד כמה....

שתדליקי אותם.... יש לי אנשי הייטק צעירים להציע ..

למעלה