מחפשת תשובות

matilda

New member
מחפשת תשובות

קודם כל שלום לכולם, אני חדשה בפורום, ונהניתי לקרוא את הדברים שכתבתם כאן! אני חושבת שניכנסתי לפורום הזה כי אני צריכה עזרה. הייתי רוצה להכיר את עצמי טוב יותר, ולאהוב את החיים. אולי למישהו יש איזו שהיא הצעה בשבילי, לגבי סדנאות און משהו דומה? אני גרה במרכז.

מרלן1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

הרבה ברוכה הבאה לאתר. גם אני חדשה. אתמול הצטרפתי לפורום. בקשר לשאלה שלך, השאלה מה את מחפשת. על מנת לאהוב את החיים, את צריכה לאהוב את עצמך. את בעצמך החיים. זה תהליך. אפשר לעבור תהליכים כאלה בקורסים למודעות, דמיון מודרך, בטיפולים של פרחי באך ויש עוד הרבה שיטות. באזור המרכז יש הרבה בתי ספר כמו רידמן ומדיסין, מהות. אם תתחילי להתעניין תראי שיש עוד הרבה. הרבה אור והצלחה.

שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי מרלן1! ברוכה הבאה לפורום. אני שמחה בעובדה שיותר ויותר אנשים מטפלים בעולם הרוח נכנסים לבקר כאן. אני בטוחה שאת תוכלי לשתף אותנו בידיעותייך הנרחבות מתוך עולם הצמחים. צמחי באך. הלוא כן? נשמח ללמוד ממח ומהידע שלך. שיהיה לך יום שטוף אור ואהבה אין סופית. חודש טוב לך. מיכל

מרלן1

New member
מיכל שלום ../images/Emo24.gif

הפיד בקים שלכם ממש כיפים! בשמחה אשתף אתכם בידע... הצנוע שיש לי. פרחי באך,אלה לא צמחים, אלה תמציות של פרחים שמטפלות בטראומות שבעקבותיהן פיתחנו תכונות שמעכבות אותנו כיום. המון אהבה .

עננים.

New member
מקווה כי תמצאי עניין באתר זה

יש שם את כל מה שאת צריכה בתור בסיס ללימוד. האתר הפורום בהצלחה עננים

ברוכה הבאה מטילדה ../images/Emo24.gif

היי מטילדה!!! ברוכה הבאה! באת אל המקום הנכון. לאחר כמה שעות או ימים של השתתפות בפורום אני בטוחה שאת תתחילי להרגיש הרבה יותר טוב. סדנאות כפי שאת מבקשת ישנן בכמויות בכל רחבי המדינה. ראשית את צריכה להגדיר לעצמך מה את רוצה לחקור. אני חושבת שכל מי שהגיע לפורום מודעות פנימית התחיל את המסע אל נבכי נשמתו, מתי שהוא. הדרכים רבות. המפה מלאה בהמון נתיבים. כל הזמן אנחנו שואלים את עצמנו כשאנחנו מגיעים לצומת, טוב אז לאן לפנות עכשיו. אני מציעה לך לקחת דף ועט ולהתחיל לנסח לעצמך מה בדיוק את רוצה. אם בכל זאת לא הצלחת לרשום אף מילה, את מוזמנת להכנס למייל שלי ואני אשתדל לכוון אותך לסדנה הטובה לך ביותר לדעתי האישית. חודש טוב שיהיה לך, והרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

למעלה