מחפשת תשובות...

lilush263

New member
מחפשת תשובות...

שלום לכולם, אני די חדשה פה והסיפור שלי ממש לא ברור...מקווה שלפחות לחלק מביניכם יהיו תשובות לתת לי...כי אני לא מצליחה למצוא אותן משום מה. אני ובן זוגי היינו בזוגיות של כשלוש וחצי שנים, יומיומית, די חיינו ביחד בבית הורי. הזוגיות התפתחה מאוד והגיעה לשלב של דיבורים על חתונה. יום אחד הוא פשוט החליט שהוא לא רוצה יותר, קם והלך והשאיר אותי עם כל התהיות של מה נסגר? מאיפה זה בא? והאם הוא פשוט קיבל רגליים קרות כמו שכולם חושבים. לאחר כחודש וחצי של נתק, איכשהו הקשר בינינו התחדש טלפונית, הוא התקשר, אני התקשרתי...אבל עדיין לא ביחד. הוא אמר לי שמצד אחד הוא לא חושב שאנחנו מתאימים מצד שני אם היינו מתחתנים ברור לו שזה היה מושלם. הוא כל הזמן טורח להגיד שהוא אוהב אותי...מאוד! אבל משום מה הוא לא חוזר אלי...למרות שאני משאירה לו את הדלת פתוחה. כרגע אנחנו במצב שכבר חודשיים אנחנו לא ביחד,מצד אחד זה שהוא מתקשר כל כמה ימים גורם לי להרגיש שהוא לא סגור על ההחלטה שלו...מצד שני אני לא יכולה לחכות לו לנצח. מה דעתכם?

I C E M A N 7

New member
זה פשוט

הוא מחזיק אותך על הולד. לא את משאירה את הדלת פתוחה, זה הוא שעושה את זה.

czar

New member
מסכים לגמרי

והגיע הזמן שתקחי את המושכות לידיים ותטרקי את הדלת. אם הוא ירצה אותך הוא יחזור מהחלון..... עזבי סיפורי פוגי של אנשים מסביבך "רגליים קרות" כן או לא זה לא רלוונטי ולדעתי לא נכון, הוא פשוט זז וכל הכבוד לו שיש לו את היכולת והכוח להחליט מה טוב לו ומה לא, עכשו תורך.

I C E M A N 7

New member
ואני לא מסכים לגמרי ../images/Emo8.gif

לגבי הכל הכבוד לו.. גבר אמיתי היה סוגר את הדלת הרמטית, ולא מנצל את חולשת הצד השני על מנת לשמור על אופציות במקרה שקר שם בחוץ. גם הקשקוש המניפולטיבי הזה "מצד אחד אנחנו לא מתאימים, מצד שני אם היינו מתחתנים זה היה מושלם" לא ממש מתאים לגבר עם כבוד, אלא יותר לפחדן. אבל זה אני.

czar

New member
מסכים לגמרי

נכון, "גבר אמיתי" שמחליט לטרוק את הדלת טורק והולך אבל כאן שתי שאלות שאין לנו ממש את התשובה המלאה: 1. איפה עוד ניתן למצוא גבר אמיתי? 2. איך אנחנו יודעים את המורכבות שלהם ואופן הפרידה וכמה היה לה קשה ללת לו ללכת והוא אולי קצת מרחם/אמפטי וכו וכו..... אני בתחושה שהבחור בן אדם סביר שמחפש סתם להיות בן אדם טוב ולשמור על קשר עם מי שהיתה חברתו X זמן, והיא מתרגמת כל סימון שולי שלו כמגמה לשינוי העתיד..... אני מהמר שזאת היא ולא הוא.

seeyou

New member
למה זה חשוב לך לקבל תשובות?../images/Emo4.gif

לדעתי חשובה שורה תחתונה-"חודשיים אנחנו לא ביחד-...הוא לא סגור על ההחלטה שלו...מצד שני אני לא יכולה לחכות לו לנצח." לדעתי גם אם יחזור ויצהיר שאת אהבת חייו זה לא יחזיר את המערכת היחסים למה שהיה. בהחלטה שתקחי,הרבה תלוי באישיות שלך ובמצב הסוציוכלכלי שלך. יוסי

nowonder

New member
תשמעי

אחרי מחקר מעמיק, ארוך, איכותני וכמותי, הגעתי למסקנה שרוב האנשים בעולם סובלים מפגם נפשי בדרגות שונות של חומרה. אני נתתי לפגם את השם DDD. לא, זו לא מידה של חזיה, אלא ראשי תיבות של decision deficit disorder. את מבינה, לקבל החלטה פירושה לבחור באלטרנטיבה אחת, ולחסל את האחרת. רוב האנשים פשוט לא מסוגלים לחסל את האלטרנטיבה האחת, וכל עוד הם יכולים, הם פשוט עושים כאילו הם החליטו, אבל ממשיכים להחזיק את הברירות באויר ולהנשים אותן באמצעים שונים. החבר שלך הוא מקרה חמור של DDD. התרופה הכי טובה לחבר שסובל מ DDD היא FO (בשמה הלטיני המלא fuck off). יאללה, תחליטי בשבילו, ותפסיקי להתקשר אליו ולענות לו לטלפונים ותחפשי מישהו שלא סובל מ DDD. רוב הסיכויים שהוא יגיע רחוק יותר בחיים.

czar

New member
אני מקווה שאת לא טוענת שאת המצאת את ה - DDD

כי אפנה אותך למאה מאמרים אקדמיים על זה ועל תתי המשפחות של זה.

chenby

New member
../images/Emo99.gif

זהו חיסלת אותי רשמית. גדולה מהחיים את.

אייבורי

New member
תשובה

הוא חרא [וגם חרמן מניאק שלא יודע לסיים קשר כמו בן אדם] חידשתי לך משהו?

למעלה