מחפשת תשובה

מחפשת תשובה

אני כבר כמה לילות לא מצליחה לישון..........מה שקורה זה שאני מתחילה לחשוב ולחשוב.....וכמובן לחשוב.... על עצמי....על מה שאני ועל מי שאני... ואני מרגישה ריקה.......ריקה........אני מרגישה שיש בי חור שכל יום גודל וגודל....ואני לא מצליחה לסגור ....ואני מנסה לסגור אותו .....ואני כל כך רוצה.....אבל משהו מונע ממני למצוא את התשובה לזה....... עם למשהו יהיה עצה..... אני פנויה.... או יותר נכון..... אני חייבת עצות.... עם לא..... אני לא יודעת מה יקרה... עדן

enigodin

New member
מוכר לי ../images/Emo10.gif

זה קורה לי המון.... אם זה מפריע לי לישון אני מנסה לחשוב על איזה שיר עד שאני נרדמת..... תנסי, אולי זה יעזור גם לך

Jerald_Admonds

New member
צריכה לדבר עם מישהו?

אוי התחושה הזאת מוכרת.. כל כך מוכרת.... : אם את רוצה לדבר אז האיי סי קיו שלי הוא 42209826 בכל אופן, הייתי במצב הזה כמה שנים, ואז פגשתי מישהו שנתן לי סוג כזה של מדיטציה שאחרי תרגול קצר שלה היא שפכה אור חדש על החיים שלי.. לא יודע אם זה היה האמונה שלי או התרגיל עצמו. אבל לא יזיק לנסות לא כן? גם אם המדיטציה לא נראית קשורה לנושא.. פשוט תשבי או תשכבי ותנשמי עמוק, תעמיקי יותר ויותר את הנשימות שלך. עם כל נשימה תרגישי איך את משתלטת מחדש על הגוף שלך בעזרת כוח רצונך(גם אם את שולטת בו, כל הקטע הוא של ההתחדשות). תמשיכי ככה כמה זמן ואז תרגישי במרכז הבטן שלך להבה קטנה. תתמקדי בה. זה הניצוץ האלוהי שלך.. תתמקדי בו ותגדילי אותו יותר ויותר עד שלרגע אחד קצר הוא יאפוף את כל הגוף שלך. ברגע הזה תרגישי איך שהוא שורף את כל מה שמעיק עליך, כל הסיגים והאשפה הרגשית\מנטלית\נפשית שהצטברו עד עכשיו. ואז תחזירי את הלהבה מהר למצב המקורי שלה, הניצוץ האלוהי שבך. בדרך כלל המדיטציה הזאת פועלת מיד ומסלקת את ההרגשה ההיא, דבר שנותן לך שהות לסקור את עצמך ולמצוא את מה שייצר את החור. בלי שההרגשה של הריקנות תעצור אותך(מעגל קטלני זה הא?) במידה וייקח לך קצת זמן תחזרי על המדיטציה הזאת עוד פעם, לבסוף ההרגשה תעלם לגמרי. מקווה שעזרתי במשהו.. באהבה שי

אני ינסה...

תודה אני ינסה את המדיטציה..... אבל ההרגשה הזאת לא עוזבת אותי..... היא קיימת ביי כבר איזה שנתיים.... אבל מפסח בערך.....זה ניהיה ליותר נורא...מעיקה.....ואז פתאום אני חושבת שאני סוף סוף יוצאת מהתהום הנוראה הזאת.....ואז אני נופלת יותר עמוק .....וזה שוב קורה......ואני ברגע זה אני מקווה שאני נמצאת במדרגה הכי נמוכה בתהום הזאת....... אני לא יודעת מה אני יעשה עם אני יפול עוד יותר...... עוד עצות יתקבלו בברכה.... תודה עדן

Jerald_Admonds

New member
כפי שאמרתי..

גם אני הייתי בזה כמה שנים.. אני מאמין שעם קצת רצון תוכלי להפטר מזה...
באהבה,שי.

Dazed&Confused

New member
להבה אלוהית, כינוי נחמד..

קוראים לזה גם צ´י באנגלית או קי בסינית איך שבא לך. נראה לי תרגיל טוב, נכון. באמת כשאני מרגיש את האנרגיה בכול הגוף שלי אז כבר אין שם שום ריקנות, וזה נותן דרך למצוא את התשובה לריקנות. מתוך השקט הפנימי, המלאות.. יותר קל להגיע לדברים. שי נראה לי שעזרת.. כל הכבוד.

~דויד~

New member
שלום לך

את מרגישה ריקה, ואת רוצה להרגיש מלאה. מה שאני ממליץ לך לעשות זה לעשות משהו חיובי עבור מישהו אחר, או עבור עצמך. נסי את זה ובידקי האם את מרגישה יותר מלאה. הנה כמה דוגמאות: הכיני לעצמך ארוחה סדרי את חדרך הכיני מתנה או מכתב נחמד או כל הפתעה שהיא למישהו שאת אוהבת או למישהו שאת לא הכי אוהבת לכי לטיול קצר בחוץ או כל פעילות גופנית, קצרה או ארוכה חיובית עבורך אם למשל את גרה קרוב לים, לכי לטייל בים עשי מעשה טוב עבור מישהו שאינך מכירה כל דבר העולה בדעתך אבל שהוא בודאות חיובי ולא מזיק עבורך או עבור מישהו אחר ככל שתבחרי בפעולה שהיא קשה יותר, כך תראי שהרגשתך תשתפר יותר. אם קשה לך לבצע פעולה שכזאת, אני ממליץ לך לבצע בכל זאת. אם אינך מסוגלת בכל זאת לבצע, אז לפחות תחשבי על זה. אם אין לך רעיונות אחרים, אז למה שלא תנסי את עצתי? נסי, ודווחי לי.... אם לא היום, אז מחר אני אכנס לכאן. בהצלחה ובאהבה דויד

bertcat

New member
את פוחדת לישון??

תבדקתי את זה. האם את פוחדת מהשינה. אולי יש לך סיוטים, חלומות לא טובים ואת מפחדת מהם, למרות שאת לא זוכרת אותם?? אני מדבר מנסיון אישי. היתה לי תקופה שבה לא רציתי ללכת לישון. הייתי מושך את הזמן, מעשן עוד סיגריה, רואה עוד תוכנית. בסוף נמאס לי מזה, כי הייתי צריך לקום כל יום מוקדם וזה הפריע מאוד בחיים שלי. בדקתי ממה אני מפחד, ממה אני בורח. הפנתי את המודעות שלי לשינה, לחלומות. לפתע התחלתי לזכור חלומות נוראיים שהיו לי, זכרתי גם שהם היו הרבה זמן לפני שהפכתי מודע להם. מהרגע שהייתי מודע לכך, הם לא הפסיקו מיד, אבל אחרי כמה ימים הם דעכו. במקומם באו חלומות טובים, מהנים, מעניינים. הצלחתי לישון יותר טוב, ובסופו של דבר, שמחתי ללכת לישון, ונרדמתי בקלות.

אשכר

New member
"שברי את הטלויזיה ובואי נלך לישון"

כנ"ל אצלי. לפחות השלד של המקרה: קרה לי משהו שאחריו, באופן עקבי, ראיתי שאני פחות ופחות הולך לישון. אני פשוט המשכתי לעבוד שעות על שעות, הימים והלילות התהפכו לי, זה לא היה בסדר (..עדיין?
אני מחלים). לקח לי כמה חודשים לשים לב שמשהו פה לא בסדר. קרה לך משהו מיוחד? אצלי זה היה מקרה ששינה לי משהו באופן ברור. התוצאות של המקרה היו פשוטות: הגוף שלי פחד ללכת לישון. אני לא יודע על חלומות שהיו (או לא), אבל אני יודע שפחדתי, ואני מבין, אינטואיטיבית, למה. מצטער שאני לא יכול להסביר, אבל לדעתי זה כיוון שאפשר לחפש בו.

מענה...

לא נירא לי שאני פוחד לישון...או שאולי אבל אני עוד לא יודעת את זה....ואני לא גדלתי בקיבוץ...אני ממשוב...אני לא יודעת מה קרה אבל אני פשוט מרגישה את הנפילה שלי אז אני לא יכולה להגיד מה בדיוק גרם לה....אבל אני יחשוב על זה....אני מנסה לשתמש בעצות שלכם..... שי....יש לי בעיה אני לא מצליחה למצוא את הלהבה שלי... ודויד.....אני ינסה...... ותודה לכם על העצות..... אני יתן להם הזדמנות עם אני לא יצליח אני יפני עלייכם שוב....מה שאני מקווה שאני לא יצתרך לעשות.... ושוב תודה עדן

למעלה