מחפשת תנור עצים

מחפשת תנור עצים

אני מחפשת תנור עצים שמיוצר בקנדה, אשמח לשמוע אם למשהו יש רעיון איפה אפשר להשיג דבר כזה.

ישRאל

New member
יש לי רעיון,,אבל,,

אנו בוחנים דרכים אחדות לפתרון הבעיה" - אין לנו שמץ של מושג איך לפתור בעיה זו כיוון שאנו מכירים רק תנורי עצים שמיוצרים בגרוזיה,,אבל אנחנו מנסים דרך חדשה לפתור את הבעיה,וצירפנו לחברה מהנדס צעיר ונימרץ,אבל הוא אומר שחייבים להחליף "קונספציה",כלומר התנור חייב להיות בשכיבה,כי המהנדס הצעיר הוא היחידי שמבין בתנורים,והוא חייב לבצע ניסוי,אבל התנור התפוצץ לו בפרצוף,ולמרות שלאחר מחקר מעמיק אנחנו חושבים שכדאי להתקין הסקה מרכזית ולא תנור עצים,בגלל המארז שהוא יותר קל,,ומצריך תחזוקה זולה יותר,בקיצור,,אני מציע שתכירי מישהו שיחמם אותך מיידעלה,,יותר זול ויותר כיף, בהצלחה

גליה12

New member
לי יש תנור עצים -יוצר במג´דל שמס

איזה כיף להתכבל מולו על הרצפה כשבחוץ קר- (עם הבעל כמובן) לאורו של נר, לשתות כוס יין... לצלילי מוזיקה שקטה ולשכוח מהעולם והצרות

magy

New member
אני מחפשת עצים

לתנור שלי.... אפשר גם בולי עץ.. איפה מוצאים?

magy

New member
חשבנו שהדגים תמימים

פורנוגרפיה של דגים עוד סאטירה מבריקה ששלה למעננו ליאור אבידב: האתר הזה פועל במבנה זהה למבנה של אתרי פורנו נועזים במיוחד, מציג קטיגוריות רבות (תמונות, סרטים, פעילות קבוצתית, גייז, פטישיזם, ואיך לא – הארדקור), ומחקה אחת לאחת את כל המרכיבים האופייניים לאתרי סקס, כולל חלונות הפופ-אפ המעצבנים, המכונים כאן בפשטות "חלונות פופ-אפ מעצבנים", וכן השפה והביטויים הזנותיים הנהוגים באתרי סקס, אולם בהבדל אחד – במקום להציג כאן נערות דקיקות מתניים ושופעות חזה, הוא מציג שרימפסים ופירות ים ורדרדים. התוצאה הורסת, תבדקו בעצמכם. http://www.prawnography.net/

דניאלה1311

Active member
מנהל
נסורת תשפשף, שבבים? קטן מדי אני מתחבטת בשאלה, מגרדת את הראש, בסוף נמצא פתרון אידאלי אולי נעזוב את העצים ונקח משהו אחר???????

דניאלה1311

Active member
מנהל
התכוונת לאספלט חם? הממממממ עזבי את השורשים והזלזלים בואי נמצא לנו שעשוע חמים וטעים, לא משמין כמובן אבל......

fortune

New member
../images/Emo103.gif אצלי בחצר

אבל מהפרנויה שיגמר שלא תעזי להתקרב אם בול אחד יחסר דמך בראשך

יוסי.ה

New member
יותר טוב

להתכרבל בתוך הפוך עם או בלי האשה כי כשיש פוף מי צריך אשה

גליה12

New member
כשיש פוך מי צריך אשה?

נו באמת יוסי.... אין כמו האשה והפוך בצוותא