מחפשת תמנגינה שיש בסידרה כל פעם שהם מלגים לאוויר בהנאה עם ידיים לצדדים.. איך קוראים לה?
ה הבת של זיסמן New member 12/6/06 #1 מחפשת תמנגינה שיש בסידרה כל פעם שהם מלגים לאוויר בהנאה עם ידיים לצדדים.. איך קוראים לה?
ה הבת של זיסמן New member 12/6/06 #3 יש ת'מנגינת רקע הזאת ששמים ל פעם שהם יוצאים לדרך לאנשהו, ואז כולם מדלגים.. "טנ טנה נה נה נה, טנה נה נה נה, טנ טנה נה נה נה , טנה נה נה.." מזהים?
יש ת'מנגינת רקע הזאת ששמים ל פעם שהם יוצאים לדרך לאנשהו, ואז כולם מדלגים.. "טנ טנה נה נה נה, טנה נה נה נה, טנ טנה נה נה נה , טנה נה נה.." מזהים?
T tttooo444 New member 12/6/06 #5 אני יודע כל מה את מדברת.. בכל פרק אני שורק את זה ביחד עם המנגינה.. אבל אין לי מושג איפה אפשר למצוא את זה.
אני יודע כל מה את מדברת.. בכל פרק אני שורק את זה ביחד עם המנגינה.. אבל אין לי מושג איפה אפשר למצוא את זה.
L lsd500 New member 16/6/06 #6 אני יודע!!!! תקליטי בקלטת ותעבירי למחשב חחחחחחחח!!!! רק שאני לא יודע איך לעשות חחחחחחח......
ה הבת של זיסמן New member 18/6/06 #7 ואז אני לא ציכה לספר לך עד כמה האיכות תהיה על הפרצוף... אני מקווה שז לא היה פיתרון רציני. חולופן, סחטיין על המקוריות!
ואז אני לא ציכה לספר לך עד כמה האיכות תהיה על הפרצוף... אני מקווה שז לא היה פיתרון רציני. חולופן, סחטיין על המקוריות!