מחפשת תמיכה

מיקי 2

New member
מחפשת תמיכה

הי בנות, כבר שלחתי הודעה אתמול, אולם לא ראיתי אותה מתפרסמת באתר. מנסה שוב, במידה ומישהיא רואה הודעה זו אנא חזרו אלי.

הי מיקי!

ברוכה הבאה ! הגעת למקום הכי נכון שבו תמצאי את כל התמיכה שאת צריכה!!! כלשם

אפרת12

New member
תכתבי שוב

נועם אומרת שיש מפלצת שאוכלת הודעות. אולי אם היא תראה היא תמצא אותה - אבל בינתיים כדאי שפשוט תכתבי שוב.

מיקי 2

New member
תודה ברה

הי, עד היום הייתי צופה פסיבית בפורום הנ"ל, אחרי שיחה עם חברה שעוברת את אשר כולנו עוברות, החלטתי להצטרף. בקצרה: אני ובעלי מנסים כבר שנה, אולם ללא הצלחה. אחרי מס´ בדיקות נמצא כי אצל בעלי ספירת הזרע נמוכה, ואצלי הכל הסדר. בשלושה חודשים האחרונים אני לוקחת איקקלומין, אך גם זה לא עושה את "העבודה", ופנינו לפרופ´ עמי עמית (איש יקר-תרתי משמע) והוא סה"כ עודד ונתן עצות, אולם אתמול הייתי אצלו בבדיקת זקיקים, (5 ימים אחרי שסיימתי לקחת את ההרומונים) והוא לא ראה אפילו זקיק אחד, מדכא. והבוקר הלכתי לעשות בדיקת דם בכדי לראות האם בייצתי אולי יום קודם, האם יתכן? האחות הייתה אישה מבוגרת, כ"כ רגישה, וברגע שהיא ראתה את ההפניה היא אמרה לי בהצלחה ואמרה לי לפנות לה´, כמובן שדמעות החלו לרדת מיד. בחודשים האחרונים אני מוצאת את עצמי בוכה בכל שטות (אני מסוגלת לבכות מתכנית של "דודו טופז" פשוט מזעזע. זה מתסכל כל חודש מחדש.

אפרת12

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

זה דבר ראשון. אני לא רוצה להגיד "את רק בהתחלה" כי בעצם מי רוצה את ההתחלה הזו? אני בתור בת משוכללת לאמא פולניה על ואליומים בוכה מכל שטות כבר שנים (אפילו כשב"שושלת " הזכורה לשמצה הזקן אמר לאישתו הבלונדית הבכיינית I Love You - ירדו לי דמעות מהעיניים) מצחיק? נכון. למה להיות מתוסכלים? תסתכלי על כל הענין בשעשוע. על ענין הבכי הבלתי נשלט. מישהי סיפרה לי שהלידות שיגעו לה את ההורמונים והיא מצאה את עצמה בוכה לא על כל שטות - אלא בלי שום סיבה. זה נורא הצחיק את שתינו. אנחנו נשים ומותר לנו לבכות ! פרופסור עמית הוא אדם מדהים ואתם בידים טובות. כן - יכול להיות שכבר בייצת. אני מניחה שאם זה כך - בפעם הבאה הוא ישנה קצת את המעקב ו/או הטיפול. וחשוב - למרות שקל להגיד וקשה לבצע - תנסי להישאר רגועה
שיהיה בהצלחה (אולי פתאום יקרה נס סתם כזה...)

שריתית

New member
היי חמודה!!!../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה אני גם די חדשה פה ורוצה לאחל לך המון הצלחה ושהדרך שלך תהיה קצרה! תתעודדי כי הגעת למקום הנכון יש פה בנות פשוט מדהימות שעוזרות מכל הלב הרבה הרבה עידודים להצלחה ממני שריתית

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אלינו

ומקווה שתעברי מהר לפורום השכן
אל תתרגשי מהאיקקלומין כי יש הרבה בנות שהוא בכלל לא משפיע עליהם, אני למשל, אבל יש זריקות מצוינות היום "בשוק" המגרות את השחלות להתפתחות זקיקים יפים והשראת ביוץ. גם איק´ נותנים בהתחלה כי עובדים איתנו מהקל לכבד. מה שבטוח את במקום הנכון כאן תמצאי בית חם ומעודד כי אנו בעלות הנסיון מבינות אחת את השניה יותר טוב אפילו מהבעלים. אז

אולה *

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

טוב שהצטרפת אלינו. אנחנו ביחד נחצה את הגשר ותהי בהריון! את בידיים מצוינות - גם אני מטופלת של עמית.

ברוכה הבאה מיקי ../images/Emo23.gif

דודו טופז זה הזדמנות מצויינת לבכות, למה מזעזע? לבכות זה כייף - תבכי להנאתך. מאחלת לך תקופה קצרצרה כאן איתנו

מיקי 2

New member
אתן מדיהימות

המון תודה על המילים החמות, אין או בעצם יש לכן מושג כמה זה עוזר. אני לא מכירה אף אחת מכן, אבל מסוגלת כרגע לדבר רק אתכן, פתאום מרגישה לא לבד, תודה. אני כ"כ מקווה שזו באמת הבעיה, הביוץ המוקדם, את זה כנראה שאדע הערב, אני אמורה לקבל את התןצאות של בדיקת הדם ב 18:00. האם מישהיא יודעת מה ניתן לעשות במידה ואני מבייצת לפני הזמן?

אופה3

New member
ברוכה הבאה, מיקי, מקווה שתעברי

לפורום השכן בקרוב, קודם כל אין לך מה להתייאש, זה מתסכל זה כואב , זה ידוע, אבל לצערי במשך הזמן אנחנו לומדות להתמודד אם זה. לגבי האיקקלומין, יכול להיות שזה לא עזר, לא נורא יש עוד שלבים קדימה על מנת לעזור לך, יש זריקות, ויש עוד דברים, אל תדאגי. דמעות, כן חלק מחיינו, אפילו מסתם פרסומת מטופשת בטלוויזיה אני מקווה שהכל יהיה בסדר, ותעברי לפורום השכן במהרה. בכל אופן אנחנו פה, על מנת לתמוך כמה שאפשר האופה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

איך לא תהיי רגשנית כזאת אחרי שלושה חודשים של איקקלומין? הכדורים האלה יכולים לפעמים להטריף את השכל לגמרי. אין ספק שאכזבה חודש אחרי חודש זה דבר מתסכל, אבל את כבר מכירה את עצמך, שבכל פעם שאת גומרת לבכות, את מרימה ראש וממשיכה הלאה. כי חסר לכם בבית תינוק קטן שיעיר אותך בלילה ויגרום לך להסתובב עייפה ומאושרת
אני מאחלת לך ילדון איקקלומין מושלם (אני מכירה כמה כאלה, הם באמת מושלמים).
נועם

ריטה1

New member
קצת עידוד!!

גם אנחנו היינו במצב דומה, אני זוכרת את התפרצויות הבכי כאילו היו אתמול, את האכזבות, לראות את כל החברות בהריון ואצלי חלל ריק, אבל עובדה שאחרי שנה של טיפולים (נכון כשמחילים זה נראה הרבה, אבל זה עובר), בהפריה הראשונה נכנסתי להריון והיום אני מחבקת את שי הנסיכה המדהימה שלי, דרך אגב גם לנו הייתה בעיית זרע, ואומרים שזו הבעיה הפחות מסובכת לפתרון, והפריה בד"כ פותרת אותה ברוב המקרים. דרך אגב אני יודעת שאם הבעיה היא מאוד חמורה בד"כ לא מחכים ועוברים מיד להפריה אם הזוג מעוניין תנסי לברר את זה עם הרופא שלך. אנחנו חיכינו כי הבדיקות של בעלי היו כל פעם שונות שיהיה בהצלחה

מיקי2 שמחה לתת תמיכה...

ברוכה הבאה... ושתהיי כמה שיותר מהר ברוכה היוצאת הלאה לפורום הריון לאחר טיפולים... ובשביל זה מאחלת לך
רבה... ובקשר לבכי, זה בסדר, גם אני בוכה ואפילו בלי ההורמונים... ככה סתם.. מהרבה מאוד דברים.. אז איזה כייף לדודו טופז...

נוג

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif הגעת למקום הנכון../images/Emo127.gif

|היי, הורמונים ושוב הורמונים ,כיום הם שולטים בחיים שלנו לפעמים אנחנו צוחקות בלי סיבה לפעמים בוכות מתעצבנות על כל דבר שזז ועוד קשת של תגובות. אבל המטרה היא הכי חשובה |מוצץ ,אז אנחנו כאן כדי לתמוך לצחוק ולבכות לתת כוחות ואופטימיות כאשר התשובה היא שלילית. ולהיות מאושרות שאחת מאיתנו עוברת לפורום השכן. שיהיה בהצלחה ושהדרך לא תהיה ארוכה נוג

מ ו ח

New member
היי מיקי../images/Emo24.gif

היי ברוכה בבאה. גם אני כמוך הייתי הרבה זמן צופה מהצד. ברוכה הבאה, את בחברה טובה, אני בוכה מפרסומות לאבקות כביסה, וכדומה. הבנות פה ממש מקסימות, ובהחלט מבינות הרבה. אז שיהיה קצר ומהיר. מוח

מיקי 2

New member
קבלתי תוצאה של הביוץ

בנות, אתן פשוט תומכות ועוזרת שזה מדהים. אני קוראת את כל ההתכתבויות שלכן, ואני מבינה כי אני רק בתחילתו של מסע ארוך וכואב. רציתי ליידע אתכן כי לפני שעה קבלתי את תוצאות בדיקת הביוץ מהבוקר, והפרוגסטרון שלי עומד על 39.28, משמע: בייצתי יפה, אבל מוקדם מידי ואין כמעט סיכוי שזה יכול להיקלט ע"י רירית הרחם. פרופ´ עמית ייעץ לי פשוט לחכות הסבלנות ולראות האם אני מקבלת מחזור, וחודש הבא פשוט נערך בטיפול אחר וחזק יותר. לפחות אני יודעת שבייצתי, זה גם משהו, נכון?? האם מישהיא מכן יודעת מה עושים בד"כ כשהביוץ הוא מוקדם מהנורמלי? ביי, אני.

נועם@בת

New member
מה פירוש מוקדם מידי?

האם הזקיקים היו מספיק גדולים? באיזה יום במחזור את? יתכן ויתנו לך את האיקקלומין בשלב מאוחר יותר, אם למשל קיבלת אותו החל מהיום השלישי, אפשר לתת מהיום החמישי. אולי יתנו מינון נמוך יותר, ואז יתפתחו פחות זקיקים והסיכוי לביוץ מוקדם יקטן (ככל שיש יותר זקיקים מופרש יותר LH שגורם לביוץ מוקדם). בלית ברירה אפשר לעבור לזריקות שבהן לפעמים מצליחים לשלוט על קצב גידול הזקיקים על ידי מינונים שונים. מה לעשות, זה ממש לא מדע מדויק, והשחלות מגיבות איך שבראש שלהן להגיב
שיהיה בהצלחה נועם

מיקי 2

New member
ביוץ מוקדם

הי נועם, בבדיקה אתמול לא נראה אפילו זקיק אחד, כל אשר הוא ראה זה שאריות של נוזל דוגלאס, מה שמעיד כי יתכן והיה ביוץ, והבדיקה הבוקר אכן אישרה זאת. אני לוקחת את ההורמונים מהיום החמישי של קבלת המחזור, 2 כדורים ביום למשך 5 ימים. הבנתי מהרופא כי ייתכן ויגבירו לי את מינון ההרומנים כדי שאבייץ מאוחר יותר, מתי שרירת הרחם מסוגלת לקלוט את העובר. מה את אומרת מניסיונך? תודה, אני.

למעלה