איזה מדהים הוא אחלה תמונות שנהב ושני
B BShenB New member 5/4/04 #21 בכיף...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif איך אפשר לא לאהוב אותו הוא מהמם מדהים חתיך מוכשר!!! אני חולה עליווווווו
בכיף...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif איך אפשר לא לאהוב אותו הוא מהמם מדהים חתיך מוכשר!!! אני חולה עליווווווו
S sivanick New member 5/4/04 #22 ../images/Emo13.gif הוא רק נעשה יותר חתיך עם השנים כמו יין שרק משתבח =)
B bshainb New member 5/4/04 #26 בסבבה זה כל הכיף ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif לראות את הנשמות כל היום ושתדעו שהשיר missing you זה פשוט שיר פצצה
בסבבה זה כל הכיף ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif לראות את הנשמות כל היום ושתדעו שהשיר missing you זה פשוט שיר פצצה
B backstreet girl New member 6/4/04 #30 ואללה הוא חתיך.... הוא יפיוף בטירוף...יש לו קול שגורם לי לעוף.... עם שיר פזור,עם שיער אסוף..... עם בגדים או חשוף.... האווי דורו הוא אלוף...
ואללה הוא חתיך.... הוא יפיוף בטירוף...יש לו קול שגורם לי לעוף.... עם שיר פזור,עם שיער אסוף..... עם בגדים או חשוף.... האווי דורו הוא אלוף...
N NarihS New member 6/4/04 #32 חח רוני, איזה טובה את עכשיו תמציאי גם חרוזים על ניק קווין בריאן ואיי ג'יי