מחפשת תבניות

שוּלה

New member
כמה תשובות

1. אני מעריך את העקשנות שלך, אבל עקשנות היא לא תמיד הדבר הנכון. 2. השקעה כספית בתוכנה טובה (או בפיתוח או בלימוד) תכסוך לך מאות או אלפי שעות עבודה שתוכלי להשקיע אותן במה שאת אוהבת ובמה שאת טובה בו. 3. חלק גדול מהתוכנה אופןאופיס בנויה על ידי מתנדבים. את יכולה להיות אחת מהם. 4. אקסל או CALC לא נועדו להחזיק מאגרי מידע גדולים ו/או מאגרי מידע של תמונות. הוא יכול לעבוד בשיתוף עם אנשים אחרים, אבל הוא לא נועד לזה. 5. כדי להחזיק תמונות באקסל/CALC, הייתי מחזיק רק את שם הקובץ, וקישור אוטומטי לתמונה (שנבנה ע"י נוסחה), וכך את מקשרת אל קובץ במחשב, במקום שCALC יסחוב מידע לא טקסטואלי ולא טבלאי.

כמה תגובות ושאלה אחת :)

1. אני מקרה אבוד בתחום הזה (העקשנות). 2. ציינתי כבר שאין לי היכולת הכלכלית כרגע לעשות צעד כזה( בגלל הוספת עובד). 3. מתנדבים צריכים להבין באופן אופיס ו/או באנגלית ולי אין אף משניהם. למרות שאני מסתדרת עם קבצים /אתרים באנגלית בצורה לא רעה בעזרת התרגום של גוגל ובתוספת חידוד ותיקוני פירושים ע"י מורפיקס (למילים זהות בעלות משמעויות שונות כמו טבלה/שולחן). 4. זה ברור לי מנסיוני ולכן אני מחפשת דרך יעילה יותר. למרות שדווקא בשיתוף עם אנשים אחרים הוא בסדר גמור לפחות בעיני ולפחות לצרכי. 5. האם תודפס התמונה אם אחליף את התמונה ואכניס במקומה קישור לשם התמונה? ואם כן באיזה גודל? האם יש דרך להגדיר גודל? האם היא תודפס באותו דף של הפרטים או בדף נפרד? תודה רבה רבה רבה אור

למעלה