מחפשת שעון דופק

ariel2702

New member
מחפשת שעון דופק

היי,
מחפשת בדחיפות שעון דופק מישהו יכול לעזור לי עם זה?

pinguin5

New member
מה הבעיה?

יש את זה כמעט בכל חנות ספורט
זה לא כזה יקר ולא נראה לי שתמצאי יד שניה

pinguin5

New member
לפולר?

אני קניתי את זה במגה ככל הזכור לי
למה את צריכה לפנות אליהם?

גם למה את צריכה כ"כ מד דופק? בשביל להיות בבקרה שאת שורפת שומנים?
לדעתי זה לא כזה נחוץ

ariel2702

New member
תודה על העזרה

מצאתי את העמוד הישראלי שלהם
שנה טובה וחג שמח

לאיזה מטרה השעון?

אם את רצה ו/או עושה ספורט בחוץ (לא בחדר כושר) אז יש את שעוני הגרמין שיש בהם גם GPS מובנה.
אני חושב שאם כבר קונים שעון אז צריך להביא בחשבון שבאיזה שהוא שלב את תעברי לפעילות אירובית בחוץ וכדאי לשקול לרכוש גם את הגרמין

הנה קישור לאתר של גרמין שם תוכלי לראות את הדגמים השונים.
http://www.garminway.com/cat.aspx?cat_id=14
אמרי רק מה הצרכים שלך ואפשר לחשוב על איזה שעון מתאים לך.
מבחינת מחיר אפשר להשיג במקומות אחרים במחיר זול יותר.

תפוחים ותפוזים

בנסיוני ולדעתי, גארמין הוא הכי טוב שיש, שם את כוווולם בכיס הקטן, הכי טוב שיש, בשביל מה שהוא.
מה שהוא עושה הוא עושה יותר טוב מכולם.
אבל הוא לא עושה את מה שפולאר עושה, ופולאר לא עושה את מה שגארמין עושה.

פולאר וגארמין הם שניהם שעוני דופק כמו שחיפושית ומיניבוס הם שניהם רכבים, אבל הם לא פונים לאותו הקהל והם לא ממלאים את אותו הצורך.
גארמין אומנם השולט בקהילת הרצים-רוכבים-טריאתלטים, אבל רב האוכלוסיה הכללית לא מכיר אותו ולא מעוניין בו והוא גם לא ישרת מה שרב האוכלוסיה רוצה.
גארמין מודד מרחק וקצב יותר אמין ויותר טוב מכל דבר אחר שאני מכירה. יש להם גם דגמים שמודדים דופק. פנטסטי.
אבל, הוא לא עובד בחדר כושר, עובד רק בחוץ, והוא בקושי יודע מה השעה (הדגמים הפשוטים והטובים לפחות. יש להם דגמים שמשמשים גם כשעון ליום יום, אבל שמעתי שהם פחות טובים מה205 וכו').

רב האנשים שמתאמנים בחדר כושר רוצים פולאר. הוא מודד דופק, הוא לא יקר נורא, הוא נראה טוב על היד, וגם בגלל זה רואים אותו בכל חנות ספורט עממי וחדר כושר.
הוא לא יותר טוב מגארמין (כמו שכתבה פותחת השרשור) והוא לא פחות טוב מהגארמין. אלה שני מוצרים שונים שעונים למטרות שונות.

GuestOfHonor

New member
מד דופק - ספינינג

גם אני מחפש מד דופק, אבל לספינינג (דהיינו, עם קידוד ותאורה מתאימה).

חשוב לי מאוד שמד הדופק ישב בנוחות על הגוף ולא יציק באימון.

חרשתי את גוגל וארכיונים, אבל הדיונים הרלוונטיים האחרונים שאני מוצא הם חמש שנים אחורה... אני אשמח מאוד להמלצות עדכניות על יצרנים ודגמים ספציפיים. אפשר גם דגמים שלא משווקים בארץ (למרות שזה בטח בלאגן מבחינת תחזוקה ותיקונים).

תודה מראש!

ariel2702

New member
אתמול התייעצתי עם ידיד שלי

והוא אמר לי משהו על פולר שהם גם סבבה כזה...
אתה יודע אם יש להם עמוד פייסבוק?

למעלה