מחפשת שם....

Prince315

New member
מחפשת שם....

לפרוייקט שעבדתי עליו כ"כ קשה... אימצתי את השם "שתוקה" בהשראת אייבורי, שבמשחק אותיות מרמז על אופי הציור. אבל זה לא זה... לא רק תשוקה, משדר לי הציור... משהו נוסף. בוקר טוב

מדהים!!!

אני לגמרי ירוקה מקנאה באנשים שיודעים לצייר יצא לך פשוט וואווווו ולי ישר קופץ השם "אדומה"

יערית

New member
מרהיב...

וללא ספק עברת אותי בהתמדה :)) יש מקום אולי לציין שהגוף הוא גוף של גבר והפנים פני אישה
והחוטי...ממממ אוהבת אותם נמוכים בכדי שלא יצוצו
יש בתמונה הזו הרבה פראות, הרגעים שלפני הצייד..תמונה שקטה לגמריי.

Prince315

New member
את לא הראשונה

שאומרת שזה מזכיר לך גוף של גבר. אני לעומת זאת חושבת, שאישה עם שרירים זה יפה. לא יותר מידי, כמובן. אבל הבנתי שהדעות הן חלוקות בעניין. יצא וגם שאלתי גברים, מה לדעתם יותר סקסי. יש שאוהבים מזה ויש מזה. לא יודעת לצייר אישה אחרת....:) והחוטיני....מתבקש!! אהבתי את ה"תמונה שקטה"..

יערית

New member
לטעמי האישי

אישה מעוצבת זה יפה, אישה שהשרירים בולטים יתר על המידה זה לא נשי בעיניי. בכל אופן, ציירת מדהים ואני גאה בך על ההתמדה.

WinWin8

New member
באמת ציור מאד יפה.

לי היא מזכירה את הסרט אווטר. והישבנים.. פאר היצירה והסימטריה. זה פורטרט עצמי? אחשוב על שם הולם ליצירה.

Prince315

New member
זה בדיוק מה

שחשבתי לכשציירתי... מעריצה את הסרט הזה, גם מעובדת הפאר, היצירה והשלמות. וגם אלמנט האינטואיציה והחיבור.... וזה עזר לי... להחליט על שם. תודה.

רעמה ביום בהיר.

המשחק של רעם ביום בהיר, רעמה בלשון נקבה במקום, ורעמת הסוס המרהיבה. זה השם שלי. פשוט יפהפה.שאפו.

סגלגלה 1

New member
אני הייתי קוראת לזה פשוט

חוטיני הציור יפה אבל העין שלי יורדת ישר לחוטיני.

ye44

New member
"החלום ושברו"

מצפה לאביר על הסוס הלבן ועולה על כל חמור שבדרך

למעלה