מחפשת שם של ריקוד

בת תימן

New member
מחפשת שם של ריקוד

ריקוד זוגות, כנראה די ותיק. נשמע כמו רומנסה ספרדית עדינה ויפה. בפזמון הצלחתי לפענח מילה אחת "אדיוס". יש מישהו שיש לו רעיון מה זה יכול להיות למרות שנתתי כל כך מעט פרטים מזהים? אם כן - אנא כתבו לי אם זה אפשרי את שם הריקוד, שם השיר והמבצעים. תודה!

"אדיוס קרידה" ...............

ריקוד זוגות מקסים של: מרקו בן שמעון. בגירסה הזו הוא מושר בספרדית. יש גם גירסה בעברית "שלום אהובתי". נדמה לי שאת הגירסה בעברית שר: אושיק לוי. יום טוב.

ועוד קצת פרטים....

השיר מקורו בספרד ונקרא "אדיו קרידה", בתרגום חופשי "שלום אהובתי". המילים של רוני ערן והמבצע בעברית אושיק לוי. ריקוד זוגות מיוחד מאד שחיבר מרקו בן-שמעון בשנת 1995. ביום שבאת אל העולם / בלב נתנו לך לאהוב איך שמו בחיקך החם / את כל היופי והטוב כי לגבר שאותך חלם / את הבאת איתך את כל הטוב. פזמון : אדיו - לשפתייך פרח / איך הלב הולך איתך והבוקר קר. אדיו - בעינייך קרח / וחיי עוזבים איתך אין להם מחר. חפשי לך אלף אהבות / חכי להם בפתח כי לא נותרו בי עוד תקוות / זה אני הגבר הנשכח אחר יתן לך לחכות / האהבה שלי תמיד איתך. פזמון : אדיו - לשפתייך פרח / איך הלב הולך איתך אולי יקח אותי הים / הלוואי תשא הרוח לאן בכלל הולך אדם / כאשר ליבו קרוע לגבר שאותך חלם / את הפצע הפתוח. פזמון : אדיו - לשפתייך פרח / איך הלב הולך איתך.

למעלה