מחפשת שם שיר אייטיז.. משהו מתקופת קלאב-מד העליזה.. "ציפופו לה מוראל" או משהו כזה. @? מישהו? תודה!
L lulit New member 1/11/05 #1 מחפשת שם שיר אייטיז.. משהו מתקופת קלאב-מד העליזה.. "ציפופו לה מוראל" או משהו כזה. @? מישהו? תודה!
L lulit New member 1/11/05 #3 התשובה שלך נשמעת כאילו אתה יודע מי זה.. הייתכן?????????? תגלה לייייייייייייי תגלה ליייייייייייייייייי נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה thanks גבר-גבר
התשובה שלך נשמעת כאילו אתה יודע מי זה.. הייתכן?????????? תגלה לייייייייייייי תגלה ליייייייייייייייייי נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה thanks גבר-גבר
G greenzg New member 1/11/05 #5 אני יודע לזה שיר את מתכוונת אבל היות שאני בעבודה אין לי איך להשיג את השם אבל חכי כמה דקות אורן, דורון או מומחה אחר יענו לך
אני יודע לזה שיר את מתכוונת אבל היות שאני בעבודה אין לי איך להשיג את השם אבל חכי כמה דקות אורן, דורון או מומחה אחר יענו לך
B buffy27 New member 1/11/05 #4 ../images/Emo6.gif אולי את מתכוונת לזה- la compagnie creole - c'est bon pour le moral
L lulit New member 1/11/05 #10 באפי, המון תודה../images/Emo70.gif עשית פה מישהו מאוד מאוד שמיייח שוב,