מחפשת שיר!

קישקוש

New member
מחפשת שיר!

שיר די שקט, ודי ישן. יש בו (איפשהוא) את המילים: ..A coffee macine that need some fixing וב´פזמון´ היא אומרת ..I m callig u מישהו אולי מזהה?? (תודה!)

nights

New member
Jenifer Kruskamp - Calling You ../images/Emo79.gif

להלן המלים: Desert road from Vegas to nowhere Someplace better than where you´ve been A coffee machine that needs some fixing In a little cafe just around the bend I am calling you I know you hear me I am calling you Hot dry wind blows right through me Baby´s crying and I can´t sleep But we both know a change is coming It´s coming closer Sweet release I am calling you I know you hear me I am calling you

קישקוש

New member
U R THE BEST!!!!

תודה תודה תודה תודה!! קבל נשיקה וירטואלית ענקית!! והכי תודה על המילים!!! <מרוצה עד הגג!> :)))

קישקוש

New member
(אבל למה אני לא מוצאת אותו??)

אני מחפשת באודיו-גלקסי... הוא לא מוצא לי אותו.. (או שאני לא יודעת לחפש. זו גם אפשרות :)) )

cloclo

New member
לא כל כך נדיר...

הוא הופיע בפסקול של "טווין פיקס" - תנסי לחפש לפי זה.

nights

New member
ממש לא../images/Emo70.gif

לא הופיע בפסקול של טווין פיקס תבדוק שוב

cloclo

New member
צודק כמובן... טעיתי טעות מצחיקה...../images/Emo9.gif

גם "Calling" וגם "Falling" נגלו לי באותו זמן (והיה להם חלק קטן ולא משמעותי בהיסטוריה שלי). ובשניהם יש בחורה ששרה מילה אחת באורך של משפט. יציאה ביזארית לשעה מאוחרת.
אגב, זה לא היה גם באיזה סרט?

cloclo

New member
אה... בטח זוכרת. עכשיו

הכל מתחבר. זה הסרט הזה על הבלש עם הטייפ והשמנה במדבר, לא?

cloclo

New member
כל שנותר לי זה להפנות אותך

לשאלה שלי שכבר התדרדרה למטה, שאליה (לתגובתי האחרונה בשרשרת) צירפתי תמונה שאני מקווה שתשמח את ליבך בשעת לילה מאוחרת זו.

nights

New member
קודם כל שימחת את לבי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

בחורות במכנסונים קצרים תמיד משמחות את לבי. לגבי הדיסק הצרוב: אם זו צריבה מדיסק לדיסק יש תקווה.

מצאתי לך../images/Emo79.gif

שם השיר הוא "calling you" (לא ציפית לזה, הה?) והוא של Jeveta Steele. אגב, אם את מחפשת שיר שאת יודעת שורה מתוכו אך לא את שמו או מי שר אותו, הכנסי לאתר הזה, יש כאן אופצייה של חיפוש שורה מתוך השיר. החסרון הוא שלא תוכלי למצוא כאן את המילים עצמן אלא רק לגלות מהו ומיהו, ולכן את יכולה לחפש כאן כדי למצוא את המילים. אם הן לא באתר השני, יש לך אופצייה לעשות חיפוש נרחב בצד שמאל של הדף. אבל מצד שני, למה לבזבז עשר דקות למצוא את השיר כשמישהו בפורום הזה כבר יעשה את המלאכה בשבילך?
ליה

למעלה