מחפשת שיר מתאים

m a y a 69

New member
מחפשת שיר מתאים

אני מתכננת מצגת על אבא שלי ז"ל ומחפשת שיר מתאים. אם יש לכם הצעות זה מאוד יעזור לי.. תודה ושיהיה רק טוב

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gifשלום לך, הנה כמה רעיונות:

קודם כל את יכולה לשלב שירים שמזכירים לך את אביך או שירים שאהב. מעבר לזה הנה כמה רעיונות: > לאורך הים ("תגיד לי איך לעצור את הדמעות")/ביצוע: עפרה חזה, מילים ולחן: איילה אשרוב > עץ השדה/מילים: נתן זך, לחן שלום חנוך > תמיד יחכו לך/ביצוע, מילים ולחן: לאה שבת. >מישהו/מילים: אהוד מנור, לחן: מתי כספי. > שיר ללא שם/ביצוע, מילים ולחן: שלום חנוך. >Tears in heaven בביצוע אריק קלפטון >שירים של להקת Queen - יש לא מעט שיכולים להתאים >שיהיה בצלחה עם המצגת...<

A GIFT OF LOVE

New member
היי,

אני חושבת שאשכו כבר הציעה לפני רעיונות מצוינים בכל אופן את יכולה להכנס לשירונט ולחפש שם שירים עם מילת חיפוש [אבא לדוגמא] ולמצוא משהו שמתאים ולאחר מכן להוריד אותו באמיול. שיהיה בהצלחה!

sivosh

New member
דווקא עכשיו יש שיר מקסים של שלומי שבת

שנקרא אבא... בפעם הראשונה שאני אישית שמעתי אותו קבלתי צמרמורת... משמיעים אותו הרבה עכשיו אבל עם המצגת על אבא שלך זה יכול להיות מקסים

Tears Dont Fall

New member
השיר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו

זה אם תלך של עידן רייכל. ורק השיר הזה יעשה לי דמעות בעיניים.

yaeli20

New member
רעיונות

השיר i did it my way של פרנק סינטרה כל מנגינה קלאסית יכולה להתאים אם אבא שלך אהב שיר מסויים או זמר/ת /להקה אפשר לשים וזה יכול להתאים The Wind Beneath My Wings של בט מידלר

yaeli20

New member
ועוד משהו

מנסיון... מומלץ בחום לקרוא את המילים של השיר (גם אם חושבים שמכירים את השיר היטב) לפעמים מגלים שהוא מדבר על משהו אחר לגמרי ממה שחשבנו

השירים ש"עולים" אצלי בראש:

אז ככה: "האיש ההוא"-יש לזה קצת קונוטציה של רבין אבל לי זה מתקשר לאבא שלי תמיד "התשמע קולי" "פרי גנך"-אמנם במקור מדבר על חייל שלא חזר אבל תאכלס יש בו משהו "ציפייתי"-לא הגיוני,ולאו דווקא בהקשר של חייל. כל שיר אחר שמייחד את הקשר שלכם או שהוא אהב-לכל אחד יש כאלו,וזה תמיד מיוחד.

m a y a 69

New member
תודה ..עזרתם לי

האמת שחשבתי על השיר "התשמע קולי " אבל המילים מדברות יותר על אהוב ולא ממש מתאימות לאבא , אז ירדתי מזה.

m a y a 69

New member
החלטתי

לבחור בשיר "מישהו דואג לי שם למעלה" של אהוד מנור. אני אחפש את הביצוע של יהודית רביץ

למעלה