מחפשת "שירי בוקר"...

י ל ד ה

New member
מחפשת "שירי בוקר"...

הכוונה היא לשירים רגועים, לא קצביים, מלודיים נעימים.. מוכרים או מוכרים פחות... כאלה שנעים לשמוע בבוקר..! בבקשה זה חשוב!! תודה מראש לכל העוזרים החמודים!!

Minimal Affair

New member
אני אנסה.

רמי פורטיס - בוקר של קטיפה. רמי פורטיס - שקיעתה של הזריחה. רמי פורטיס - כחול אדמדם. רמי פורטיס - להתראות בחלומותי. רמי פורטיס - סתם עוד יום ראשון. רמי פורטיס - אדומים ברוח. רמי פורטיס - עצבות. רמי פורטיס - בין החדרים. רמי פורטיס - השקר(בהופעה שם שבן) רמי פורטיס - אוקיינוס הדמעות. רמי פורטיס - איך שניצחת. ברי סחרוף - באוויר(גרסה אקוסטית) ענבל פרלמוטר - יש לך שמש. המכשפות - להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך
משינה - תחזור תחזור זה מה שעלה לי בינתיים לראש. את רוצה רק שירים ישראלים? יכול להיות שאני אוסיף עוד - מאוחר יותר.

Vdrums

New member
לא ממש שקט, אבל התקליט

שבלול של אריק איינשטיין ושלום חנוך שנפתח עם "מה אתה עושה שאתה קם בבוקר" ממש עושה טוב על הבוקר. ואם זה רועש אז יש שם את אבשלום, לילה של כוכבים, קח לך אישה. בכלל איינשטיין על הבוקר זה בסט!

exit_from_here

New member
יש שני סוגים של שירי בוקר לדעתי.

הסוג הרועש והסוג השקט,תכתבי איזה את מעדיפה ואני מתחייב לנסות להרכיב את הרשימה האהובה עליי.

exit_from_here

New member
אז מה יש לנו...

טוב נתחיל... גאולה34-חלומות,אשר יקירי,עולם שבור. ארקדי דוכין-כל "רוצה ויהיה",בודד בודד,היא לא דומה. החברים של נטאשה-פרדי על הבוקר וכל החלק שלו ברדיו בלה בלה,למרות שזה קצת רועש. יוסי אלפנט-הנה היא באה,last night,קסם גלילי (עם אהוד בנאי). מוניקה סקס-אני יודע. יהלי סובול-לא יכול בלי זה,סוס. מיכה שטרית-שני הדיסקים שלו. אהוד בנאי-כל הדיסקים. פונץ'-כל האלבום ונדמה שישוב. פורטיס-הגרסאות של שבן על פסנתר. מאיר אריאל-הכל. דודי לוי-הדיסק שלו. מעין כץ-בוקר טוב לעולם. שילה פרבר-הגרסאות של ההופעה האקוסטית. סטלה מאריס-זה לא מאוחר,כל הדיסק האדום. כוורת-נחמד,כל סיפורי פוגי,ילד מזדקן,מדינה קטנה. ויש עוד אבל קשה להזכר....

אני יכולה לחשוב על כמה כרגע..../images/Emo3.gif

הבלדה על חדווה ושלומיק אבטיפוס- בוקר טוב עולם גזוז- תה עושה סחרחורת כוורת- גולית בוטן מתוק בקרקס- כל מה שנשאר גן חיות- ירח כחול החלונות הגבוהים- יחזקאל כף התקווה הטובה- הבלדה לעוזב הקיבוץ זקני צפת- רק אל תלכי להקת חיל התותחנים- פרחים בקנה מאור כהן- מה ידוע על היום הזה יהלי סובול- סוס (אם אפשר בלועזית אז..): The boo radles- Wake up boo Deep Blue Something - Breakfast At Tifany זה מה שעלה לי עכשיו
ערב טווב

למעלה