מחפשת שירים

giba70

New member
אם תקלף את הקליפה...

אסתר המלכה תהיה רק אתי יש גם לשלמה (המלך?) שיר: רוב הזמן את ושתי...

giba70

New member
הי, לא זורקים ככה משפט!

אין איזה דיווח מהאולפן? סיימתם למקסס? יש סדר שירים? יש סינגלים? מתי אפשר יהיה לברך שהחיינו?

AmitJ

New member
למה לא?

תגיד חיובי! סיימנו את ההקלטות והמיקסים כבר מזמן! יש אלבום שלם, יש סדר שירים, יש אפילו 2 סינגלים שעומדים ומחכים בסבלנות. למה בדיוק הם מחכים? אה, את זה אל תשאל אותי... ברכת "שהחיינו" כבר נשמעה אצלנו, אני מניח שעוד כמה חודשים מועטים ביותר היא תישמע גם אצל השאר. יש למה לחכות - אלבום פשוט מעולה (למרות שאני הכל חוץ מאובייקטיבי). אני חושב שמאז סיום ההקלטות ועד עכשיו הוא לא יצא מהמערכת באוטו... אפילו הבת הקטנה שלי לא מפסיקה לזמזם אותו

מוגג

New member
השיר של נעמי שמר

על העוזרת של הגברת זרש ידידיי בגתן ותרש רק אתמול נתלו על קרש זה בגלל שוטרי החרש ושוטרי המקוף מי שלא גומר צלחת משטרה אותו לוקחת מרביצה בו ככה ככה ועושה לזה סוף אריסי וארידתא משיחים בסעודתא אל תקיא את זה ויזתא כי זה אוסם זה טוב!

ayb1

Well-known member
מצרף עטיפה של שירי פורים שם מצאת שי

שיר על אסתר המלכה

ayb1

Well-known member
שיר נוסף של תיאטרון המטטא

בשם "אסתר שלי " גם הוא על אסתר המלכה יש לי הקלטת מהרדיו שלו בביצוע ותיקי תיאטרון המטטא

ayb1

Well-known member
יש מערכון של יוסי חיזקי יונה מתוך

מתוך "תל אביב הקטנה" בשם "מלכת פורים" לא בדיוק על אסתר המלכה אבל די קרוב כמובן אם לא מפריעה לך השפה אז יש ביידיש תקליט של משפחת בורשטיין (ההורים של מייק בורשטיין והמישפה) זה תקליט הההצגה די מגילה של איציק מאנגר וכולו עוסק בסיפור של אסתר מרדכי המן וושתי

D o r o t h y

New member
מה אתה שואל ויזתא?

אני גנוב עליך אסתריק'לה שלי בואי אלי הלילה תשני במיטתי אביא לך כוס קפה וביסקיוויט בבוקר את תהיי מלעה אני אהיה לך ג'וקר

shellyland

New member
שנוזל!!!!!

אני אסביר: מתרקם אצלי בראש איזשהו פרוייקט, שקשור בהצגה מוזיקלית/ספרותית של המגילה, מנקודת המבט הנשית או תוך התמקדות בסיפור הנשי. כאלה דברים. אני מנסה לבדוק האם יש מספיק שירים בשביל זה.

קוליפון

New member
"המלך ואני" של מירי אלוני

ואפרים שמיר: "כיסא מלכות, שרביט זהב לי ולך, לי ולך עד חצי מלכות אתן להיות איתך, להיות איתך...." יש גם הקלטה

למעלה