מחפשת שירים...

pimpollita

New member
מחפשת שירים...

אני מחפשת את השיר פוסיכט ולא מוצאת.... מי שר אותו????? ומי הכין את איט איס דה מידל אוף דה נייט...

AndreaCorr ©

New member
השני

Corona - Rhythm Of The Night הראשון... את מתכוונת Pussycat? אולי התכוונת בטעות בטעות לשיר Khia - My Neck, My Back? נסי את זה.. להבא, פורום זיהוי שירים

i love gina

New member
חחחח.. שרון...

"להבא, פורום זיהוי שירים
" תהפכי את זה כבר לחתימה שלך וזהו!
איך בכלל את מכירה את כל השירים האלה???

i love gina

New member
נ"ש.....

אתמול ב-6 בערב אישתו של בנדוד שלי ילדה לשניהם תינוקת חמודה... זהו, אז תרגישו חופשיים לשרשר מזלטים ושאר ירקות.... [אגב, מה זה הופך אותי להיות? הבנדוד של אבא שלה? למה אין למעמד הזה גם שם נחמד, כמו דוד, אחיין וכאלה??? אז די, מעכשיו אני ה... ה... הדודבן שלה!!!]

i love gina

New member
עוד ניצול...(חבל פשוט לפתוח שרשור)

בדיסק הזה של ביונסה, שאני כל כך מדבר עליו, יהיו משהו כמו 14-15 שירים, ובסופו יהיו עוד שלוש שירי בונוס, ונחשו מהם שניים מהם???? Work It Out ו- Bonnie And Clyde!!!! איזה כיף!!!!!! אה, כן, השלישי זה משהו לא מוכר, שיר בשם daddy. סתם לידיעתכם.....

AndreaCorr ©

New member
כן..חשבתי להוסיף את זה ../images/Emo3.gif

סתם אתה יודע... רואים שומעים מכירים
על הבייבי החדשה

yanivtr

New member
נצו"ש - ויייייייייייייייי

תקשיבו לפינק!!! יש לה פינה חדשה באתר שהיא מקליטה הודעות למעריצים שלה!!!!!! תקשיבו לזה!!!!!![ חולה עלייייהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

i love gina

New member
אולי בפעם אחרת..... (עוד נ"ש)

טוב, השרשור הזה כבר נהפך לניצולים על גבי ניצולים...... אז זה יהיה הטופיק שלו!!! ניצולים.... בכל מקרה, יש לי מחר מגן באזרחות, אז תאחלו לי בהצלחה..... המקצוע הזה כל כך משעמם שקראתי שורה אחת 20 פעם ולא הבנתי מה קראתי............ בעעעעעע.... אני רק שמח שאני נפטר מהמקצוע הזבל הזה השנה וזהו... בכל מקרה, wish me luck cuz i'll need it...............

14מתן

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gifלמה צריך לשון?היה קשה..../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

Shir Life

New member
נראה לי שאני יודעת על מה את מדברת..

יש שיר של טום ג'ונס שוויקלף ז'אן חידש..

תנ"כס מקצוע חרא איך אני שונא את זה

היה לי היום בגרות ואם אני מקבל יותר מ30 אז אני ישמח חחחח סתם כי לא התכוננתי בכלל וחירטשתי הכול

i love gina

New member
תנ"כס.....

אני כבר רואה איך זה הולך להיות המקצוע השנוא עליי שנה הבאה (אז אני עושה בזה בגרות......) זה ימלא את נעלי אזרחות במספר שניות, אני בטוח!

yanivtr

New member
עוד ניצול (אבל עצוב...../images/Emo4.gif)

אחות של חבר שלי ז"ל נפטרה ביום שלישי בלילה(סרטן..., והיא הייתה ילדה
) אני לא הייתי בביציפר יום רביעי ואף אחד לא הודיע לי!!! כולם הלכו לשבעה ואני לא.. ועכשיו נגמרה השבעה(עשו מקוצרת בגלל החג) ואני לא הלכתי, וזה ממש לא נעים לי... בכל מקרה אני הולך אליו מחר

למעלה