מחפשת שחקני מג'יק

מחפשת שחקני מג'יק

שלום שלום, פעם ראשונה שלי בפורום... מתרגשת טיפ'לה. רציתי לדעת אם מתקיימים בישראל כנסים מאורגנים של מג'יק (Magic The Gathering, משחק הקלפים), או אם יש אנשים שמעוניינים לשחק.... תודה מראש, גלית

DDN

New member
ברוכה הבאה!

מג'יק זה לא כ"כ התחום שלי, אבל ברוכה הבאה בכל מקרה!

שלום וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בפורום הזה יושבים להם הרבה מאד שחקני מג'יק ישראליים ומתפרסמים בו הרבה אירועים שקשורים במג'יק. האירועים שיושבים כרגע בקנה הם טורנירי הפרי ריליס של ההוצאה האחרונה (fifth dawn למיטב זכרוני) אבל אני אישית די טרי בתחום אז יכול מאד להיות שאני טועה. אני מכיר לפחות שלושה שחקנים מתחילים באיזור רחובות שישמחו לקצת חברה

אחח רחוק רחוק...

רחובות זה באמת רחוק לי... אבל אם באמת יהיה איזה אירוע זה יהיה נחמד במיוחד! תודה לכל המברכים....

שלום וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בפורום הזה יושבים להם הרבה מאד שחקני מג'יק ישראליים ומתפרסמים בו הרבה אירועים שקשורים במג'יק. האירועים שיושבים כרגע בקנה הם טורנירי הפרי ריליס של ההוצאה האחרונה (fifth dawn למיטב זכרוני) אבל אני אישית די טרי בתחום אז יכול מאד להיות שאני טועה. אני מכיר לפחות שלושה שחקנים מתחילים באיזור רחובות שישמחו לקצת חברה

Nihau

New member
ברוכה הבאה כמובן

יש לי מוניטין כלשהו של צבירת נצחונות רציפים במשחק הקלפים האסטרטגי הזה אבל אנשים יודעי דבר מאשימים אותי במזל יתר... מדובר על איזור המרכז, תבואי למפגש הפורום ואולי תמצאי את מבוקשך

ארדים

New member
מגיק../images/Emo70.gif

אני אוסף מגיק (מה הקשר של מגיק למשחקי תפקידים?)

הקשר הוא...

שאין הרבה קשר, אבל זה נראה לי הפורום שהכי קרוב לעניין, כי הרבה אנשים מתעניינים גם בזה וגם בזה... דווקא התנסתי קצת בd&d אבל לא הכי נהנתי... כנראה בגלל השה"מ שלי, אבל זה כבר סיפור אחר.

Elenlos

New member
ברוכה הבאה !!

קודם כל, אני שחקן מג'יק. אני משחק כבר איזה שנה וקצת אבל אני מרחובות אז כמו שראיתי זה לא טוב לך... אבל לא משנה ברוכה הבאה ותהני בפורום.

dragon zlotnik

New member
ברוכה הבאה

נוחי על הכורסא מעמל הדרך והתחממי מהאח.(רק אל תשכחי הוראות בטיחות) *לא להיכנס לגן של הדרקונים! *להיזהר מתפלץ הביבים שמכונה M A N K I N D.

למעלה