מחפשת שורשים

amarl

New member
מחפשת שורשים

שלום לחברי הפורום, אני מחפשת מידע כלשהו הקשור לשם המשפחה בולטינשטר. אביו של בעלי היה יוסף בולטינשטר שהדבר היחיד הידוע לנו כי הוא יליד רומניה. נפטר בארץ בגיל צעיר בשנת 1940. התגורר בחיפה. ניסיתי למצוא את השם ב144 אך ללא הצלחה. אשמח לתגובה אם מישהו נתקל אי פעם בשם או מכיר את מוצאו תודה מראש

bilen

New member
רדי קצת למטה ותמצאי הודעות של

חברתנו deebeebee . אם תעייני בהודעותיה ותקראי בתחתית הדף, תראי שהיא חוקרת את אותו שם מסובך. צרי איתה קשר במסר או שתמתיני שהיא תיכנס. בסמן שאת ממתינה לה, עייני בראש הדף, בלינקים הצבעוניים (ירוק,אדום,כחול) ונסי לחבר הודעת חיפ]וש יותר מפורטת. בהצלחה !

deebeebee

New member
סבתי בת בלטינשטר

סבתי נולדה בעיר העתיקה בירושלים. המוצא הוא מבוקובינה.

bilen

New member
אמא שלי ילידת בוקובינה. מאז ומעולם

נחשבת אצל מרבית האנשים ל-רומניה, למרות שהיא לא רואה עצמה כרומניה וזו לא שפתה. ואמנם, לפי חוק האזרחות הרומני - בוקובינה זה אכן רומניה...

deebeebee

New member
סבתי תמיד אמרה---

שמוצאה מאוקראינה. היא כלל לא הזכירה את בוקובינה (אז לא ממש ידעתי מה זה בוקובינה).

deebeebee

New member
האם ידועים לך---

שמות הוריו של יוסף בולטינשטר? סביר להניח שתוכלי למצוא את השמות בתעודה כלשהי שאולי עדיין נמצאת או אולי על המצבה שלו בבית הקברות? משפחת בלטינשטר שלי נמצאת בארץ כמה דורות אבל אולי מדובר בקרוב רחוק ואת זה אולי נוכל לדעת לפי שמות הוריו.

יוסף בלטינשטר בבית העלמין בחיפה

נפטר ב - 25.2.41. שם אביו: יצחק. הנ"ל מופיע באתר ח"ק חיפה (שסופסוף הצלחתי להפעיל...). כעת, מה בדיוק את מחפשת? ארנון

amarl

New member
תודה לכולכם ../images/Emo140.gif אין לי שום פרטים.

חמתי, שזה היה בעלה הראשון, אינה יודעת כלום וגם את מקום הקבורה גילתה לבניה רק לפני כ15 שנים (הם בגיל 70), ואת שם המשפחה הזה מחקה והחליפה להם בילדותם לשם בעלה השני. אמח, ילידת העיר העתיקה (הולצמן), אכן אמרה לי תמיד שהיתה משפחה בשם הזה בירושלים ונדמה לי כי חמתי פעם אמרה שהם קרובי משפחה, אך אף פעם לא טרחה לנסות ליצור קשר. דיביבי, אנסה למצוא פרטים נוספים, אך היא עדיין מלאה טענות שאף אחד לא עזר לה שהתאלמנה בגיל צעיר ונשארה עם שני ילדים קטנים לבד. חשבונאית, גם בגיל 88. היוזמה היא שלי למרות שלי, אישית, יש משפחה גדולה מאד.

למעלה