אורחת
שלום להורי הפורום, אני אורחת כאן, ומתרשמת מהתגובות והגיבוי ההדדיים. מי אני מה אני ומה אני רוצה
אני מבקשת את עזרתכם במחקר שאני עורכת (כן.... עוד אחד...
) המחקר, שנערך במסגרת לימודי תואר שני בעבודה סוציאלית,עוסק, בגדול, במחשבות עמדות ורגשות של הורים לילדי PDD. הרציונאל - להרחיב את ההבנה של אנשי מקצוע לגבי החוויה האישית שלכם, ההורים, בגידול ילדכם. אני עובדת סוציאלית, ועובדת עם הורים וילדים (במרכז מילמן בחיפה) ובאופן טבעי עוסקת בכך בלימודי ובמחקר זה שאני עורכת (בהנחיית פרופ' חסי בן-צור מאונ' חיפה). ההשתפות במחקר פשוטה מאוד: יש בסה"כ למלא שאלונים, אנונימיים כמובן, ולא פולשניים לדעתי. יש אפשרות למלאם באמצעות מייל או טפסים שאוכל לשלוח אליכם עם מעטפה מבויילת להחזרה. אני מבקשת משני בני הזוג, שני ההורים, לענות על השאלונים. אני פונה אליכם, הורי הפורום, לקחת חלק במחקר, לעזור לי, ולעזור לקדם את הידע וההבנה של אנשי המקצוע. בתמורה להשתתפות, משתתפים במחקר יוכלו כמובן לקבל את תקצירו ותוצאותיו באופן אישי, וכן משוב אישי על השאלונים שמילאו ומשמעותם (אם ירצה בכך רק אחד מבני הזוג, ואם ירצו -שניהם). אני לא יודעת כמה פניות להשתתפות במחקרים אתם מקבלים כאן, בטח לא מעט, וזה בוודאי מעיד על עניין גובר והולך בנושא והרחבת המודעות. וגם, נדמה לי, באופן אישי, ובלי קשר להורות לילד PDD, אלא בכלל, שממענה על שאלונים או לקיחת חלק כזה או אחר בסוגים שונים של מחקרים (וחוויות) יש משהו שמגרה את החשיבה ולפעמים מפנה את הספוט למקומות שבדרך השגרה אנחנו לא בהכרח מפנים אליהם תשומת לב, ולא בהכרח מתבוננים בהם. ומזה אפשר לגדול ולצמוח.
או קיי, תודה רבה על תשומת הלב
ועל האירוח
. להשתתפותופרטים נוספים (ולא רק) אפשר לפנות אליי ישירות, וכן אני מוסיפה קישור לאתר המחקר שם יש את כל כל כל הפרטים. הנה הקישור: http://study.haifa.ac.il/~maloni01 תודה רבה ושבוע טוב, מירי אלוני (לא הזמרת, זה שמי...)